ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο στο The Royal Roof ενός διατηρητέου αριστουργήματος του 1936!

Στον ξεχωριστό χώρο του The Royal Roof, Βar-Restaurant  πραγματοποιήθηκε το υπέροχο dinner με τη συμμετοχή γνωστών δημοσιογράφων και blogger από τον χώρο του food & travel.
Με ένα strawberry bellini στο χέρι, ξεναγηθήκαμε στα δωμάτια και τις σουίτες του 4αστέρων Royalty Hotel Athens, ενός νέου boutique hotel στην καρδιά της Αθήνας, μέλος της αλυσίδας Royalty Ηotel & Suites, σε ένα μοναδικό ταξίδι κομψότητας και αισθήσεων.

Ελένη Αντωνιάδου, Τζένη Ρ’ιζου, Ρούλα Καρπουζλή, Μαρία Λεμονιά, Θεοφανία Μπέσιου


Ένα διατηρητέο κτίριο που χτίστηκε το 1936 και χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 2ου παγκόσμιου πολέμου λόγω της καταπακτής του υπογείου του που οδηγεί σε διαφορετικές μνημειακές τοποθεσίες της Αθήνας ανακαινίστηκε  με σκοπό την παροχή εξαιρετικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, άνεσης, πολυτέλειας και χαλαρωτικής εμπειρίας στους επισκέπτες.

Οι Ιδιοκτήτες, Αντώνης και Grace Αντωνίου

Με τον καταξιωμένο chef Ηλία Σιτινά, είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε την ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες του The Royal Roof, Βar-Restaurant, με ένα μενού εμπνευσμένο από γεύσεις και αρώματα της ελληνικής φθινοπωρινής γης, την ζεστασιά ενός κυριακάτικου τραπεζιού και την διακριτική φινέτσα της διεθνούς μαγειρικής σκηνής στα πιάτα του.

Ηλίας Σιτινάς

Σταυρούλα Βεργή, Λένα Χαριζοπούλου, Βασιλική Παπαναστασίου

Τάνια Νικολοπούλου

Χρήστος Κούτρας, Grace Αντωνίου, Ελένη Αντωνιάδου

Η βραδιά ντύθηκε ηχητικά με σύγχρονες μουσικές επιλογές από DJ και έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού μας, με το υψηλής ποιότητας service  που απολαύσαμε στην φιλόξενη αγκαλιά του The Royal Roof, Βar-Restaurant που φιλοδοξεί να μπει στη λίστα των πιο hot meeting point των Αθηναίων.

error: Content is protected !!