ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Κέρκυρα πρωταγωνίστρια του Πάσχα!

Αρκετοί ήταν και φέτος οι επώνυμοι που επέλεξαν να περάσουν τις Πασχαλινές τους διακοπές στην πανέμορφη Κέρκυρα, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα τοπικά έθιμα του νησιού. Ανάμεσά τους ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Τόνια Σωηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και τον αδερφό του Νίκο, τον Τάκη Ζαχαράτο, τη Νικολέττα Καρρά με τον συζυγό της Φώτο Πιττάτζη, τον Γιώργο και την Έλενα Ντάβλα και την Χριστίνα Κατσαούνη, οι οποίοι βρέθηκαν στο σπίτι του Γιάννη Κεντ στο νησί, γιορτάζοντας όλοι μαζί μέσα σε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο σκηνικό.

Αρκετοί είναι κάθε χρόνο αυτοί που επιλέγουν να περάσουν τις Πασχαλινές τους διακοπές στην πανέμορφη Κέρκυρα εκεί που το Πάσχα γίνεται ακόμη πιο κατανυκτικό, πιο λαμπερό, πιο επιβλητικό, με έθιμα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.
Την προτίμηση πολλών επωνύμων και όχι μόνο για τη διαμονή τους στο νησί αλλά και ειδικά για την περίοδο του Πάσχα κερδίζει το μοναδικό ξενοδοχείο Corfu Palace το οποίο θεωρείται “all time classic” επιλογή και αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί καθώς όσοι το επιλέγουν απολαμβάνουν μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.

Corfu Palace

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ετοιμάζονται πυρετωδώς καιρό πριν για την υποδοχή των επισκεπτών του Πάσχα έτσι ώστε να μπορέσουν να τους προσφέρουν τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τους. Παράλληλα η κουζίνα του Corfu Palace αποτέλεσε και πάλι σημείο αναφοράς για το νησί καθώς το εστιατόριο “Scheria” στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα προσέφερε μοναδικές πασχαλινές γεύσεις καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών.
Το ξενοδοχείο Corfu Palace βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας και αποτελείται από 106 δωμάτια, 6 σουίτες και ένα Penthouse, όλα με θέα στη θάλασσα πάνω στον όρμο της Γαρίτσας. Στις top υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται ο πλήρως ανανεωμένος χώρο SPA σε συνεργασία με τα MEDIPRINOU που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Αλέξανδρος Ανεμογιάννης (Διευθυντής του Corfu Palace), Χρήστος Φωκάς (Ιδιοκτήτης του Corfu Palace)

Πίσω από τη σταθερά ανοδική πορεία του ξενοδοχείου κρύβεται ο άκρως επιτυχημένος Διευθυντής του Corfu Palace, κος Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, ο οποίος διατηρεί το ξενοδοχείο στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών του νησιού.

Corfu Palma Boutique Hotel

Τέλος, το πανέμορφο Design Boutique Hotel, με ποιοτική έμφαση στην φιλοξενία, το tailor made service και τα upgraded facilities συνεχίζει την πολυβραβευμένη πορεία του ενισχύοντας διεθνώς την τουριστική εικόνα της περιοχής.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε η βράβευση του ξενοδοχείου ως 2018 Most Outstanding Luxury Boutique Hotel – Greece στα Global Luxury Hotel & Spa Awards οργανωμένα από τον εξειδικευμένο φορέα του international Lux Magazine U.K. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Σπύρος Ιωαννίδης.

error: Content is protected !!