ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H εμπλουτισμένη Συλλογή του Molton Brown με τα αρώματα από τη Βόρεια Ινδία και τα φύλλα χρυσού!

Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου του οίκου Molton Brown, επεκτείνουν τη σαγηνευτική συλλογή Meshmerizing Oudh Accord & Gold Collection με την προσθήκη νέων πολυτελών προϊόντων για τα χέρια και το σώμα.

Εξερευνήστε τα νεφελώδη βάθη ενός δάσους με το καινούριο υγρό σαπούνι, την κρέμα χεριών και το body oil. Αντλώντας έμπνευση από την παραμυθένια αλλά σχετικά άγνωστη γενέτειρα του oudh, το Assam στη Βόρεια Ινδία, αυτή η πολύτιμη συλλογή αναμιγνύει το ouhd accord –γνωστό και ως «υγρός χρυσός»-, με χρυσά φύλλα για μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία. Ο οίκος Molton Brown, με τις νέες αυτές αισθησιακές προσθήκες περιποίησης χεριών, αποτελεί έναν από τους λίγους εξειδικευμένους οίκους πολυτελών αρωμάτων, που επιλέγει το oudh για τις συλλογές μπάνιου & σώματος.

«Ένα εκλεπτυσμένο άρωμα με διάχυτο το περγαμόντο και το πικάντικο φύλλο κανέλας. Στην καρδιά, οι floral νότες από elemi και μαύρο τσάι, έρχονται σε αντίθεση με τη σκοτεινή βάση. Το μεθυστικό ouhd, γίνεται ακόμα πιο αισθησιακό από το χρυσό μέλι και η μυρωδιά εντείνεται με ξυλώδες vetiver και στοιχεία θερμού μύρου.» – Philippe Bousseton, MasterPerfumer.

error: Content is protected !!