ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φυσικές συνθέσεις και προηγμένες θεραπείες της Darphin, με έμπνευση από τις Γαλλίδες!

Μία που σήμερα είναι όντως η πρώτη κρύα ημέρα της σεζόν, μία που είναι και τα γενέθλια της Όλγας μας, της Όλγας Φούρναρη, Marketing Manager Balcans και ψυχή της Darphin, – που στον χάρτη, δίπλα στο Παρίσι, βρίσκεται ζωγραφισμένο με μία κόκκινη καρδούλα το όνομα της -εγώ σήμερα ονειρεύομαι Παρίσι…. Ονειρεύομαι Παρισάκι και βόλτες στην Rue Saint Honoré, ονειρεύομαι και ζεστές μπαγκέτες και κρουασάν με Gelee Florale, και φρέσκα macarons (αλλά διαβάζει ο διαιτολόγος μου, οπότε σταματάω εδώ), ονειρεύομαι μασάζ με αιθέρια έλαια, και χαλαρωτικά μασάζ, και κούρες ομορφιάς, όπως ακριβώς αυτές που απολαμβάνουν οι φίλες μας οι Γαλλίδες…

Ναι, κάνω -right now- την πρωινή μου ρουτίνα με τις απαλές κρέμες της Darphin, και ονειρεύομαι Παρίσι…


Με έμπνευση από τις Γαλλίδες που χρησιμοποιούσαν αιθέρια έλαια για να αναδείξουν την ομορφιά τους, ο Pierre Darphin συνέθετε με δεξιοτεχνία προϊόντα περιποίησης με υψηλή περιεκτικότητα σε βοτανικά συστατικά.

Συγκεκριμένες κινήσεις Kinesio massage σε συνδυασμό με ισχυρές συνθέσεις ενισχύουν τα αποτελέσματα, μεταμορφώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζουν υγιή όψη και αναζωογόνηση.

Σήμερα, φυσικές συνθέσεις και προηγμένες θεραπείες Kinesio massage αποκαλύπτουν τον πιο όμορφο εαυτό μας…


Συλλέγοντας τα πιο ενεργά μέρη του φυτού και με σύμμαχο τις πιο προηγμένες μεθόδους απόσταξης με σκοπό τη βελτιστοποίηση της ποιότητας και της συγκέντρωσης των συνθέσεών, η Darphin καταφέρνει να αιχμαλωτίσει την απόλυτη φυσική δύναμη.


Οι συνθέσεις Darphin είναι πολύπλοκες, αφού κάθε δραστικό συστατικό συνδυάζεται προσεκτικά με έναν φορέα για να εξασφαλίσει ότι η δραστικότητα του διατηρείται μέχρι την στιγμή της επαφής με την επιδερμίδα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν Darphin, η δύναμη ζωής κάθε βοτανικής ουσίας απελευθερώνεται στην επιδερμίδα σας, ενώ τα εθιστικά αρώματα και υφές χαρίζουν απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

L’Institut Darphin Paris Vendôme! Follow me…

Η “μαγική” διεύθυνση…
L’Institut Paris Vendôme
350 Rue Saint Honoré
75001 Paris, France

To 1958, o Pierre Darphin άνοιξε το πρώτο του «Institut de Beauté» στο Παρίσι. Συλλέγοντας τα πιο ενεργά μέρη του φυτού και με σύμμαχο τις πιο προηγμένες μεθόδους απόσταξης, κατάφερε να δημιουργήσει ισχυρές βοτανικές συνθέσεις που σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνικές kinesio massage, οι οποίες ενισχύoυν τις ισχυρές βοτανικές φόρμουλες, αναζωογονούν την επιδερμίδα και αποκαλύπτουν τον πιο όμορφο εαυτό μας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, το Institute Darphin είναι ένας παράδεισος για απαιτητικούς Παριζιάνους, διασημότητες και fashionistas που το επισκέπτονται για τις αναζωογονητικές τους θεραπείες.

Ideal Resource Smoothing Retexturing Radiance Cream: My choice! 
Μια πλούσια κρέμα με τρία ισχυρά βοτανικά συστατικά: Japanese Knotweed, Centella, Asiatica and White Hibiscus που απαλύνουν και βελτιώνουν τη λάμψη της επιδερμίδας σε μόλις μία εβδομάδα. Αναζωογονεί και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται πιο νεανική.

Σας ταξίδεψα αρκετά Παρισάκι? 

Χρόνια πολλά Ολγάκι, περιμένω πρόσκληση σου για το L’Institut Darphin Paris Vendôme! ❤

error: Content is protected !!