ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Guilt of Fine Food U.K-Great Taste Awards ’14: Άλλη μία παγκοσμίου επιπέδου διάκριση για τα Kayak!

Το Kayak Greek FrozenYogurt δεν είναι απλά η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση…

Το Greek Frozen Yogurt της Kayak μας κάνει περήφανους χαρίζοντας μας 2 βραβεία στο Διεθνή Διαγωνισμό Great Taste Awards για το έτος 2014, του οίκου Guilt of Fine Food U.K.

Συγκεκριμένα, το Kayak Greek Frozen Yogurt Passion Fruit, Mango and Jasmine και το Kayak Greek Frozen Yogurt Honey and Sesame βραβεύτηκαν με 2 αστέρια το καθένα…

1

 Η παγκοσμίου επιπέδου διάκριση είναι πολύ σημαντική καθώς επιβραβεύει την πίστη της Kayak στα αγνά υλικά που χρησιμοποιεί, ενισχύει τη φαντασία της στη δημιουργία μοναδικών γεύσεων και τροφοδοτεί την επιμονή στην καινοτομία και τη διαρκή αναζήτηση του καινούργιου, του ποιοτικού και του πρωτοποριακού.

 2

 

Greek Frozen Yogurt Passion Fruit, Mango and Jasmine – 2 STARS AWARD

We find this refreshing, vibrant and fruity. A delicious palate cleanser! Well done.”

Στη δημιουργία του Kayak Greek FrozenYogurt Passion Fruit, Mango and Jasmine [Φρούτα του Πάθους, Μάνγκο & Γιασεμί] εμπνευστήκαμε από φωτεινά χρώματα, γεύσεις, μυρωδιές, υφές. Όλες  οι αισθήσεις συνωμότησαν στο να μας καθοδηγήσουν σε μια ιδιαίτερη, μοναδική γεύση…

 

Greek Frozen Yogurt Honey and Sesame – 2 STARS AWARD

Very good texture and a wonderful balance of honey and sesame. A good, rich creamy product with lovely additions of honey and sesame. Excellent and very moreish.”

3

 It’s good to know:

 Great Taste Awards είναι το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για το ποιοτικό, καλό φαγητό και ποτό.

Θεωρούνται πλέον ως τα ¨Όσκαρ της Γεύσης” παγκοσμίως, ενώ τα χρυσά αστέρια τους είναι ισοδύναμα με τα αστέρια Μichelen των βραβευόμενων εστιατορίων.

 

error: Content is protected !!