ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Under the Greek Sun: The Pop Up Project4 is Around the Corner, Save your Corner!

2Είναι ίσως το πιο συγκινητικό από μία διοργάνωση που μετράει πολλές, πάρα πολλές συγκινητικές στιγμές. Όταν με το που τελειώνει ένα Pop Up Project, μας ρωτάτε ποια είναι η ημερομηνία του επόμενου. Τόσο εσείς που λαμβάνετε μέρος, οι Pop Uppers μας, όσο εσείς που τα επισκέπτεστε φανατικά. Και ναι, η αλήθεια είναι πως με το τέλος του κάθε Pop Up Project, βράδυ Σαββάτου, όταν τα συνεργεία έχουν ξεσηκώσει πια όλη την γιορτή, όταν το μόνο που έχει μείνει είναι η ακαταστασία ενός πετυχημένου πάρτι, όταν η Ιλεάνα και εγώ στεκόμαστε στην μέση του Αίθριου του Μουσείου, κουρασμένες αλλά τόσο μα τόσο χαρούμενες, και είμαστε έτοιμες να κατεβάσουμε τον διακόπτη να σβήσουν τα φώτα, και εμείς την ίδια ερώτηση κάνουμε η μία στην άλλη: Πότε θα είναι το επόμενο The Pop Up Project?
Σαν χθες ήταν που σβήσαμε τον διακόπτη του “Twinkle”, κι ας πέρασαν τόσοι μήνες. Τα Χριστούγεννα γιορτάζαμε, το καλοκαίρι περιμένουμε…
Στην τέταρτη διοργάνωση του πια, και δεν υπάρχει άνθρωπος, δεν υπάρχει φίλος, αναγνώστης, συνεργάτης, γνωστός ή περαστικός που να μην μας ρωτήσει πότε ετοιμάζουμε το επόμενο Pop Up Project…Και ας ξέρετε λίγο πολύ όλοι την επόμενη ημερομηνία, κι ας μεταφέρεται από παρέα σε παρέα σαν κοινό μυστικό…

Το Σάββατο 27 Μαΐου λοιπόν, ένα Σάββατο πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το Σάββατο με την μεγαλύτερη εμπορική δυναμική όλης της σεζόν, θα σας περιμένουμε όλους στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και στις βεράντες του, να σας υποδεχθούμε στο 4ο και ακόμα μεγαλύτερο The Pop Up Project, με την ονομασία “Under the Greek Sun”! Για μία ολόκληρη ημέρα, θα μεταμορφώσουμε τους άπλετους χώρους του ομορφότερου Μουσείου της πόλης, σε ένα μοναδικό ηλιόλουστο τοπίο, όπως ακριβώς το ηλιόλουστο τοπίο της χώρας μας, και θα σας περιμένουμε για να ξεναγήσουμε στις ομορφότερες Καλοκαιρινές Συλλογές των καλύτερων Ελλήνων Designers & brands που θα συμμετέχουν στο πιο συναρπαστικό The Pop up Project που έγινε ποτέ.

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Φαίη Μπέη

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Φαίη Μπέη

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος με το brand σας στο The Pop Up Project: Under the Greek Sun στείλτε μας email στα beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για να σας κατευθύνουμε ώστε να κλείσετε το corner που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
Μετά από την εμπειρία που μας έχουν χαρίσει οι προηγούμενες διοργανώσεις, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε την κράτηση σας το συντομότερο δυνατόν, μιας και συνήθως τα The Pop Up Projects γίνονται Sold Out μέσα σε μία ημέρα. Έτσι, λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής.

Σας περιμένουμε,
Spread the news & stay tuned,

Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

error: Content is protected !!