ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Greek International Women Awards: Δηλώστε τώρα υποψηφιότητα για το πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς!

Τα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA), είναι ένας ανερχόμενος θεσμός που σκοπό έχει να αγκαλιάσει, να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επαγγελματικά καταξιωμένες Ελληνίδες παγκοσμίως. H τελετή απονομής είναι το πολυαναμενόμενο γεγονός της χρονιάς, που θα λάβει χώρα πρώτη φορά στο Βρετανικό Μουσείο, στο Λονδίνο, στις 9 Δεκέμβριου του 2017.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων GIWA, οι ενδιαφερόμενες άνω των 18 ετών με Ελληνική καταγωγή καλούνται να θέσουν υποψηφιότητα για τις κατηγορίες: Τέχνες και Design, Επιχειρηματικότητα, Μόδα, Οικονομικές Επιστήμες, Τουρισμός και φιλοξενία, Θετικές επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Αθλητικά, Κοινωνική Υπευθυνότητα και Young Star Award 18-23 ετών.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας θα τρέξει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 

Η υποβολή υποψηφιότητας είναι εφικτή:
• μέσω αίτησης από την άμεσα ενδιαφερομένη
• μέσω της υπόδειξης και πρότασης από επαγγελματικό φορέα (εταιρεία, οργανισμό κ.α.)
Η οργανωτική επιτροπή των GIWA διατηρεί το δικαίωμα να προσκαλέσει Ελληνίδες που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και ενστερνίζονται τις αξίες του θεσμού να θέσουν υποψηφιότητα.

Μετά το πέρας της περιόδου υποβολής συμμετοχής, θα πραγματοποιηθεί διαδικασία δημοσίας ψήφου (public voting). Η δημόσια ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9 εως και 31 Οκτωβριου. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μιας και μοναδικής ψήφου ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα της δημοσίας ψήφου θα αναδείξουν τις 5 υποψηφιότητες που συνέλεξαν τις περισσότερες ψήφους ανά κατηγορία.

Η κριτική επιτροπή της κάθε κατηγορίας θα αναλάβει στη συνέχεια να αξιολογήσει και να βραβεύσει την τελική νικήτρια της κάθε κατηγορίας.

Από πάνω: Marmo Syrigou, Sofia Konstantopoulou, Joanna Galanis, Georgia Gavriilidou
Από κάτω: Ioanna Paschalidou, Maria Sarantopoulou, Christina Fotinelli, Naya Boltetsou

Η διαδικασία διεξαγωγής των βραβείων GIWA είναι βασισμένη στην αρχή της διαφάνειας για τη διασφάλιση της αντικειμενικότητάς του θεσμού.

Χορηγοί & Υποστηρικτές
GIWA Powered by Aphrodite Hills
Χρυσός χορηγός: LIBRA Group
Ασημένιος Χορηγός: Ζέλα Χριστοδουλίδη
Χορηγοί: White Space, ELEMIS, Zonars, Kinsterna, ELA London, Lamda Delta, Carpo, Hotel Donor
Υποστηρικτές: The National Association of Women in Construction, Hellenic Nights London,
Hellenic Bankers Association – UK, Greek Professional Women’s Network, Make Place for One More Woman, Women in Action, Soroptimist Union of Greece, i for U, B&MTheocharakis Foundation, Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό
Χορηγοί επικοινωνίας: Antenna, International Photo Club Λάκης Γιακουμής, Fay’s Control, www.euGreeka.com, Allaboutshipping.co.uk, Jenny.gr, Volta


Με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας του Λονδίνου

error: Content is protected !!