ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Grand Opening του νέου shopping προορισμού DNZ!

«Αν και λόγω οικογενειακής σχέσης -είναι η σύζυγος του αδελφού του Νικόλα- έζησα από κοντά και from scratch τη δημιουργία αυτού του καταστήματος, που από ένα σκοτεινό και αδιάφορο γιαπί έγινε μία από τις πιο κομψές και φωτεινές boutique (χωρίς καμία δόση υπερβολής) του εμβληματικού αυτού εμπορικού τριγώνου, περίμενα να γεμίσει πρώτα από το σύνολο των επιλογών της, ώστε να πάω να της κάνω το δικό μου? «ποδαρικό». Και έστω κι αν λόγω αυτής της οικογενειακής σχέσης, η Ντενίζ Γιατρά άνοιγε απλά, άλλη μία boutique, στις χιλιάδες που υπάρχουν, δεν θα υπήρχε κανένα νόημα για αυτό εδώ το αφιέρωμα. Αλλά όχι, έστω και αν έχουμε αυτή την οικογενειακή σχέση, είναι άκρως αντικειμενικό το δεδομένο πως η Ντενίζ δημιούργησε ένα υπέροχο concept store, γεμάτο από μεγάλες και καθιερωμένες αλλά και νέες και ανερχόμενες Ελληνικές υπογραφές, που αξίζει όλη αυτή την προβολή….»

Και επίσης αλήθεια είναι, πως έστω κι αν πήγα για έναν γρήγορο πρωινό espresso με αφορμή αυτό το «ποδαρικό», παρέμεινα στην DNZ boutique έως αργά το μεσημέρι, δοκιμάζοντας τις περισσότερες επιλογές που έχει συγκεντρώσει στους δύο αυτούς εντυπωσιακούς ορόφους. Το ίδιο ακριβώς θα πάθεις και εσύ όταν πας…», έγραφα πριν ένα μήνα, και να που προχθές, έγιναν και τα εντυπωσιακά εγκαίνια του όμορφου αυτού χώρου.

Η Ντενίζ Γιατρά υποδέχεται την Μαρία Σολωμού

Σε μία από τις πιο κομψές και … instagrammable boutique του πιο εμβληματικού εμπορικού τριγώνου της Αθήνας, στον αριθμό 20 της Αμερικής, στην ολοκαίνουργια DNZ boutique, υποδέχθηκε η Ντενίζ Γιατρά το πλήθος των καλεσμένων της που έσπευσαν να της ευχηθούν για το νέο αυτό εγχείρημα που έχει γίνει ήδη talk of the town.

Έλληνες σχεδιαστές, δημιουργίες των οποίων φιλοξενούνται στον νέο αυτό χώρο styling και μόδας, fashion bloggers & content creators, «It» girls που ανακάλυψαν ήδη τον νέο αυτό shopping προορισμό ήταν εκεί, το απόγευμα της Πέμπτης, να δουν από κοντά τις επιλογές της DNZ boutique και να δοκιμάσουν ό,τι νέο προτείνουν οι συλλογές SS24.

Βανέσσα Γερουλάνου, Φαίη Μπέη, Σαλώμη Φλουτάκου, Μαρίλυ Φίλιου, Τίνα Στεφάνου
Έλφη Αλεξανδρόγλου, Εφροσύνη Πολυζώη, Κατερίνα και Ευγενία Μαντά
Η μοναδικής αισθητικής συλλογή Vanile on the Rock μέσα από τον φακό της Βανέσσας Γερουλάνου

Φρύνη Τσάκωνα, Παναγιώτα Βλαντή

Στέλλα Φραγκιαδουλάκη, Έλενα Γκανετσίου, Μύριαμ Φραγκιαδουλάκη
Παναγιώτα Βλαντή

Καλή επιτυχία Ντενίζ!!! ???

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Fay’s Control

error: Content is protected !!