ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Good Lak: Αύριο η πρεμιέρα του Λάκη Γαβαλά!

Είναι κάποια πρόσωπα που δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο αγαπημένος Λάκης Γαβαλάς, απρόβλεπτος και ανατρεπτικός, παρουσιάζει τη δική του πρωτότυπη τηλεοπτική έκπληξη. Μοιράζεται για άλλη μια φορά με το κοινό κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Στο Good Lak, που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ, ο Λάκης έρχεται face to face με διάσημα πρόσωπα και εξερευνά τον ψυχισμό τους. 

Σε ένα σκηνικό οικείο και φιλικό με ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική και θετική ενέργεια φιλοξενεί τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Φέρνει στην επιφάνεια την πραγματικότητά τους, ξεδιπλώνει πτυχές τους που δε γνωρίζαμε και αποκαλύπτει όλα τους τα μυστικά.   

12348161_1693589574189331_7614601660314207202_n

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια και τον ιδιαίτερο λόγο του κάνει τους φιλοξενούμενους του να μοιράζονται μαζί του συναισθήματα, εμπειρίες, ευαισθησίες, πάθη, όνειρα και αλήθειες.

Ανιχνεύει τους χαρακτήρες τους με τον δικό του απολαυστικό τρόπο σπάζοντας τα τηλεοπτικά καθιερωμένα και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.  

Διασκέδαση, ψυχαγωγία, οχλαγωγία, αναστάτωση, χιούμορ, ειρωνεία, ανατροπή, αγάπη, μίσος, αισθησιασμός, elegance, παραδειγματισμός, στυλ, άποψη, εικόνα, πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, ατάκες, όλα με το ανεξίτηλο στίγμα του ξεχωριστού κυρίου LAK! 

 Ο Λάκης  δε σκάει… γι αυτό πάει στο Blue Sky, και κάνει πρεμιέρα αύριο το βράδυ στις 23.30′, με τη καλή του φίλη, Ματθίλδη Μαγγίρα.

Συντονιστείτε! 

error: Content is protected !!