ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Glow with the Nano Glow!

Ok, η αλήθεια είναι πως σου έδειξα τόσα πολλά isnta stories από την διαδικασία του Nano Glow το μεσημέρι της Παρασκευής-τόσα πολλά stories είχα να κάνω από την περασμένη εβδομάδα από την επίσκεψη μου στο Gucci Garden, στη Φλωρεντία– που ίσως κάποιος πει πως δεν θα χρειαζόταν αυτό το post. Και μπορεί και να είχε και δίκιο. Όμως, τόσο η εμπειρία μου από την επίσκεψη μου στο DNA Centers, στο κέντρο της Κηφισιάς, όσο η αίσθηση της δουλειάς που έγινε στην επιδερμίδα μου και που την νιώθω τέσσερις ημέρες μετά, είναι πάντα καλύτερα διατυπωμένη σε αυτό εδώ το blog, από ότι στα καλύτερα stories των social media. Όχι?
Έτσι ή αλλιώς, τα μηνύματα και οι ερωτήσεις σας τόσο για το treatment Nano Glow όσο για το ίδιο το DNA Centers, ήταν όλες αυτές τις ημέρες τόσες πολλές, που στο σύνολο των απαντήσεων μου, υποσχόμουν -και ακόμα το κάνω- “Θα στα πω όλα την Δευτέρα στο fayscontrol.gr”.

Follow me…

Παρασκευή μεσημέρι, στην Λεβίδου 5, στην απόλυτη και αδιαμφισβήτητη καρδιά της Κηφισιάς

Συνήθως, λόγω δουλειάς, εγώ είμαι αυτή που συστήνω στις φίλες μου, ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί right now στην αγορά, που έχει να κάνει ίσως με κάποιο νέο trend, ένα ξενοδοχείο ή κάποιο εστιατόριο που άνοιξε και έχει γίνει (ή είμαι σίγουρη πως πρόκειται να γίνει σε ελάχιστο καιρό) talk of the world, μία παράσταση που αξίζει να δεις, μία έκθεση που θα συζητηθεί, ένα νέο καλλυντικό που έχω γίνει obsessed μαζί του μιας και, ναι, πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται ή με ένα facial treatment που η προηγούμενη από εμάς γενιά δεν θα μπορούσε ούτε καν να ονειρευτεί τα αποτελέσματα του.
Ε, οφείλω να ομολογήσω πως το DNA Centers μου το σύστησε φίλη μου. Και δη πολύ αγαπημένη. Μία από τις πιο κομψές και άψογα περιποιημένες φίλες μου, που η απόλυτα φυσική ομορφιά της και η έμφυτη γοητεία της, σε μαγνητίζουν και σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. Εκτός όλων των παραπάνω, είναι πολύ καλό παιδί, με ένα υπέροχο χαμόγελο ζωγραφισμένο αβίαστα στο όλο λάμψη πρόσωπο της, ενώ είναι και απόλυτα επιτυχημένη στην δουλειά της. Και σε ό,τι καταπιάνεται. She’s gifted.
Ε, αυτή μου μίλησε για τη φιλοσοφία που εφαρμόζουν τα DNACenters, που αφορά τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, ενώ οι υπηρεσίες προσφέρονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
“Το δέρμα του καθενός είναι μοναδικό και ο καθένας μας έχει τη δική του ιστορία δέρματος. Στα DNACenters ενστερνίζονται αυτές τις διαφορές και προσφέρουν στην εκλεκτή πελατεία τους υπηρεσίες αιχμής, premium που ταιριάζουν στις ατομικές μας ανάγκες, σε όλο το φάσμα της δερματολογίας μέσω της Αισθητικής” μου εξηγούσε κατά τη διάρκεια ενός καφέ που ήπιαμε στο Paul στην Κηφισιά, ακριβώς απέναντι από το DNACenters.


“Στο DNACenters, είμαστε σε θέση να θεραπεύσουμε με ασφάλεια οποιονδήποτε τύπο δέρματος, οποιαδήποτε ηλικία, οποιοδήποτε φύλο με την πιο αποτελεσματική φροντίδα και εξυπηρέτηση για να διασφαλίσουμε ότι θα φαίνεστε καλύτερα. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά τις θεραπείες και τις υπηρεσίες μας” συνέχισε η υπεύθυνη του Κέντρου, που με υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για να κάνω την θεραπεία Nano Glow “Lunch Break” όπως την λέει η φίλη μου, μιας και το ίδιο το treatment διαρκεί όσο ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις μας.


Ναι, όλα τα υπόλοιπα στα έδειξα στα insta stories μου, ξεκινώντας από το contemporary chic περιβάλλον του DNACenters, από το απόλυτα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, από την ίδια την πελατεία -γυναίκες (αλλά και άντρες) που μοιάζουν πολύ με όλες τις προδιαγραφές της φίλης μου, γνωστές γυναίκες της Αθήνας, από αυτές που όταν τις συναντάς στον δρόμο ή στις σελίδες κάποιου περιοδικού, από μέσα σου πάντα αναρωτιέσαι “μα τι έχει κάνει και δείχνει τόσο φρέσκια και κομψή?”– και last but not least, από το menu με τα facial & body treatments που σε ξελογιάζουν τόσο πολύ, που θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα.

Αλλά που ευτυχώς, υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος στην reception, που σε κατευθύνει με υπευθυνότητα, ποιο είναι για εσένα.

Το Nano Glow στοχεύει όλους τους κύκλους των ρυτίδων μέσα από την δύναμη της παντενταρισμένης τεχνολογίας Ozone Plasma, τη νέα τεχνολογία, που αντιμετωπίζει άμεσα την χαλάρωση σε όλο το πρόσωπο, αλλά και τις δυσκολότερες περιοχές όπως είναι ο λαιμός και το ντεκολτέ.

Αυτό που πάντα προβληματίζει τους περισσότερους είναι τα αποτελέσματα της περιοχής γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Το Nano Glow είναι η μέθοδος που πετυχαίνει τη λείανση των ρυτίδων, όπως ακριβώς την υπόσχεται.

Η τεχνολογία Ozone Plasma δημιουργεί ένα ηλεκτρικά φορτισμένο αέριο όζοντος στο δέρμα. Η κεφαλή της συσκευής όταν έρθει σε μικρή απόσταση περίπου 2 χιλιοστά από την επιδερμίδα και χωρίς επαφή προκαλεί μικροσπινθήρες – Micro Sparks ενεργοποιώντας άμεσα την την σύσφιξη της κυτταρικής μεμβράνης σε όλα τα κύτταρα.

Το στηρικτικό πλέγμα του προσώπου αναδομείται, συσφίγγεται άμεσα και η επιδερμίδα ανορθώνεται.

Επειδή ανάμεσα στις εκατοντάδες ερωτήσεις που έχω δεχθεί από την Παρασκευή, είναι και το πόσες φορές χρειάζεται η εφαρμογή της θεραπείας, κατά την υπέροχη Ελπίδα που μου εφάρμοσε το Nano Glow, για τις ανάγκες της δικής μου επιδερμίδας, χρειάζομαι άλλες τρεις επαναλήψεις για να δω τα αδιαμφισβήτητα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μα την Ελπίδα, η οποία προβλέπω να γίνεται μία από τις καλύτερες μου φίλες!

Όμως, κάθε περίπτωση -εννοείται- είναι διαφορετική, το δέρμα μας είναι μοναδικό, ο καθένας μας έχει τη δική του ιστορία δέρματος, οπότε άλλες γυναίκες μπορεί να χρειάζονται μόνο μία θεραπεία Nano Glow, άλλες περισσότερες “και σε άλλους ενδεχομένως να μην μπορεί να βοηθήσει άμεσα”, μου λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η υπεύθυνη του DNACenters, όταν έκλεινα το επόμενο ραντεβού μου.

Μέσα σε μισή ώρα και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω (λαμπερή, ενυδατωμένη και με ξεκούραστη επιδερμίδα) για την απόδραση του Σαββατοκύριακου!

To make a long story short, εγώ είδα την εντυπωσιακή διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρεία. Και εσύ το είδες, σου το έδειξα real time. Σκέψου δηλαδή να κάνω και τις άλλες τρεις θεραπείες…

Stay tuned… αλλά έως τότε, κλείσε το ραντεβού σου, να το διαπιστώσεις και μόνη σου!

👉 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
210 8212100 / 2310 25 1002

error: Content is protected !!