ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

GIWA: Ακολουθείστε το Fay’s Control στην Απονομή των Βραβείων των Διακεκριμένων Ελληνίδων Γυναικών ανά τον κόσμο!

14 Ελληνίδες παρέλαβαν το βραβείο τους σε μία γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες αυτές που διαπρέπουν παγκοσμίως για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα. Μια βραδιά γεμάτη έμπνευση, επιτυχία και συγκίνηση.

Arts and Culture – Έμη Λιβανίου, Tommy King, Σοφία Κωνσταντοπούλου

Στην εντυπωσιακή τελετή απονομής που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ERT WORLD και διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX απεύθυνε χαιρετισμό η Α. Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στο λόγο της μεταξύ άλλων είπε “Από τη θέση που κατέχω θα είμαι πάντα στις Ελληνίδες κάθε ηλικίας οι οποίες αγωνίζονται με πείσμα σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδιαία να σπάσουν τα δεσμά της κοινωνικής αιχμαλωσίας και να υπερβούν την ακινησία αναζητώντας νέες και καινοτόμες μορφές δημιουργίας και δράσης. Τα φωτεινά παραδείγματα τους μας οπλίζουν με δύναμη και αισιοδοξία. Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν βρίσκομαι μαζί σας στη σημερινή απονομή και θέλω να συγχαρώ όλες τις γυναίκες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.”

The President of The Hellenic Republic Ms. Katerina Sakellaropoulou.
She is undoubtedly one of the leading and most influential figures in Greece shaping the future of our society’s dynamics by advocating women’s advancement.

Κριτές και υποστηρικτές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις νικήτριες και το έργο τους ενώ οι ίδιες μίλησαν για την πορεία τους, τα επιτεύγματα τους και τη σημασία της επιβράβευσης μέσα από τα GIWA.

Shipping – Μαρίνα Παπαϊωάννου, Σοφία Κωνσταντοπούλου

Fashion – Σοφία Κωνσταντοπούλου, Κώστας Βογιατζής, Κατερίνα Μακρυγιάννη, Νάγια Μπολτέτσου

Τα δύο τιμώμενα βραβεία εκτός διαγωνισμού έλαβαν δύο σπουδαίες Ελληνίδες με διεθνή ακτινοβολία, η Κατερίνα Μπελεφάντη-Σοφιανού το βραβείο Διεθνούς Αναγνώρισης και η Κατερίνα Κουναλάκη το βραβείο Δια Βίου Επιτεύγματος. Τα βραβεία τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα και Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης ο οποίος αφού χαρακτήρισε τα GIWA ως «κορυφαία εκδήλωση βράβευσης των διακεκριμένων Ελληνίδων ανά τον κόσμο», υπογράμμισε απονέμοντας το Βραβείο Διεθνούς Αναγνώρισης είπε: «Η Αικατερίνη Μπελεφάντη-Σοφιανού είναι κάτι παραπάνω από σπουδαίος άνθρωπος. Είναι κάτι παραπάνω από Μεγάλη Ευεργέτιδα του Ελληνισμού της Διασποράς. Η κυρία Σοφιανού είναι μία Μεγάλη Κυρία του Ελληνισμού, ίσως μία από τις μεγαλύτερες».

International Recognition – Αικατερίνη Μπελεφάντη – Σοφιανού, Γιάννης Χρυσουλάκης

Στην μεγάλη γιορτή συμμετείχε η καταξιωμένη μουσικοσυνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα και το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει και τη μουσική της.

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Σοφία Κωνσταντοπούλου

Η συνεργασία των GIWA με την ΕΥ Ελλάδος διασφάλισε τη διαφάνεια της διαδικασίας συμμετοχής στα βραβεία. Ο κος Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, δήλωσε: «Καθώς έχουμε μπει στο 2021, 200 χρόνια μετά την επανάσταση που γέννησε το σύγχρονο ελληνικό κράτος, είναι αδιανόητο να μιλούμε ακόμη για πράγματα αυτονόητα, όπως η ισότητα των φύλων στην εργασία. Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τον θεσμό των Greek International Women Awards, καθώς αποτελεί μία πρωτοβουλία που έρχεται να αναδείξει υγιή και ισχυρά γυναικεία πρότυπα, τονίζοντας τη δύναμη και τις προοπτικές των γυναικών, φωτίζοντας, με αυτόν τον τρόπο, τον δρόμο προς την πραγματική αλλαγή».

Sports – Μαρίνα Λήδα-Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος

Business and Entrepreneurship – Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Ιωάννα Στανεγλούδη, Πάνος Παπάζογλου

Hospitality – Νάγια Μπολτέτσου, Ντίνα Νικολάου, Δανάη Μπεζαντάκου, Σοφία Κωνσταντοπούλου

Social Responsibility – Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Ηλίας Γαληνός

Οι φετινές νικήτριες ανά κατηγορία είναι :

Τέχνη και Πολιτισμός (Arts and Culture) : Άντρια Ζαφειράκου| Secondary School Teacher and CEO of Artists in Residence
Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship): Ιωάννα Στανεγλούδη | Co-Founder & Chief Risk Officer
Σχέδιο (Design): Ράνια Σβορώνου | Design Director
Μόδα (Fashion): Κατερίνα Μακρυγιάννη | Jewelry designer
Οικονομικές Επιστήμες (Finance): Σοφία Μπαντανίδη | Head of Regulatory Strategy and Policy TTS Innovation
Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality): Ντίνα Νικολάου | Head Chef
Θετικές Επιστήμες (Science and Technology): Αγγελική Ασημάκη | Senior Lecturer in Cardiac Morphology and Sudden Death
Κοινωνικές Επιστήμες (Social Science): Σύλβια Κλιμάκη | Journalist for Bloomberg
Ναυτιλιακά (Shipping): Μαρίνα Παπαϊωάννου | Principal Academy Advisor
Αθλητισμός (Sports): Κατερίνα Πατρώνη| Sport Assistant
Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility): Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου | Founder of Yperoxes Gynaikes (Great Women)
Young Star Award: Νατάσσα (Αναστασία) Ανδριτσάκη | Undergraduate Student

Young Star – Σοφία Κωνσταντοπούλου, Νατάσσα (Αναστασία) Ανδριτσάκη, Μαρία Σαραντοπούλου, Νάγια Μπολτέτσου, Μαριάννα Πασχαλίδου, Ελπίδα Κόκκοτα

Τα βραβεία GIWA Powered by Aphrodite Hills που υποστηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας: Fay’s Control

Επίσημοι χορηγοί: Powered By: Aphrodite Hills
Χρuσός Χορηγός: Crystal Waters
Χορηγοί κατηγοριών: Επιστήμη και Τεχνολογίας: Dr.George Papadakis, Αθλητισμού: Garmin, Young Star Award: Dream Vacation Houses
Process Review χορηγος: EY
Χορηγός Υγείας: ΕΟΔΥ
Αργυρός Χορηγός: Angelica Kavouni cosmetic plastic surgeon
Strategic partner: MeXOXO
Χορηγοί τεχνολoγίας: Eventora & Inku
Χορηγός παραγωγής: Meliora Communications
Brand Identity by: LC Architects
Χορηγοί: Greek List, Contessina London, Κωτσόβολος, aesopia media production, Beauty Moments, Alexandros Chatzidimos, Decode.
Media partner: ERTWORLD, ERTFLIX

error: Content is protected !!