ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για προβατίνα ψητή, λουκάνικα Μετσόβου και τηγανιτά βατραχοπόδαρα… στο Hilton!

Η σειρά γευστικών συναντήσεων με τις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας  συνεχίζεται στο Hilton Αθηνών με το τελευταίο αφιέρωμα της χρονιάς να φέρνει στο εστιατόριο Βυζαντινό τις γεύσεις της Ηπείρου από τις 13 έως τις 22 Νοεμβρίου.

image002

Στο πλαίσιο του γαστρονομικού αυτού αφιερώματος, ο executive chef του Hilton Αθηνών, Κώστας Αθανασίου εμπνέεται από τα μοναδικά προϊόντα και τη γαστρονομική ιστορία της περιοχής κι ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να σας μυήσουν στις γεύσεις και στα αρώματα της Ηπείρου. Δύσκολα θα αντισταθείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τις διάσημες ηπειρώτικες πίτες, τα πρώτης τάξεως κρέατα όπως προβατίνα ψητή και λουκάνικα Μετσόβου, και τα θαυμάσια τυριά Π.Ο.Π όπως μετσοβόνε, φέτα, μετσοβέλα και γαλοτύρι. Ευκαιρία να δοκιμάσετε και τηγανητά βατραχοπόδαρα, τοπική σπεσιαλιτέ των Ιωαννίνων! Συνοδέψτε το γεύμα σας με λευκό ξηρό κρασί από την εξαιρετική ποικιλία σταφυλιού Ντεμπίνα με καταγωγή από την όμορφη Ζίτσα.

image003

Τα σιροπιαστά γλυκά έχουν λαμπρή παράδοση στην Ήπειρο, οπότε αφήστε οπωσδήποτε χώρο για το επιδόρπιο. Από τον πλούσιο μπουφέ γλυκών, δοκιμάστε γιαννιώτικο, γλυκές φλογέρες Μετσόβου, σαραγλί, καρυδόπιτα, αμυγδαλόπιτα, κλωστάρι και σκερ μπουρέκ.

Η τιμή του μπουφέ είναι €38. Όσο για το πάρκινγκ, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε, μια που οι πελάτες του Βυζαντινού δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας €40. Το Βυζαντινό διαθέτει δωρεάν WiFi. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.

 

 

error: Content is protected !!