ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για Food Tasting στο Nikki Beach!

“Φιλενάδα, σας περιμένουμε το βράδυ για food tasting στο Nikki Beach” άλλο ένα μήνυμα που έφτασε στο κινητό μου από το Καλλιοπάκι, ανάμεσα στα εκατοντάδες που ανταλλάσσουμε καθημερινά όσο αυτή είναι στο Πόρτο Χέλι και εγώ στις Σπέτσες.
Ο Γιάννης Μωράκης αναλαμβάνει εξολοκλήρου από φέτος τα δύο εστιατόρια και το bar του Nikki Beach -γεγονός που ήδη αποτελεί το talk of the town του Πόρτο Χέλι– και το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, πραγματοποιείται απόλυτα prive food tasting, κεκλεισμένων θυρών, για ελάχιστους φίλους.

Φτάνουμε στο Nikki Beach κατά την διάρκεια του golden hour…

Ο Σπύρος και η Καλλιόπη Τζοάννου, μας υποδέχονται με ζεστή αγκαλιά και μεγάλο φιλί, όσο τα παιδιά μας εξαφανίζονται και πάνε να παίξουν και να τρέξουν ξυπόλητα στην βρεγμένη από τον νοτιά παραλία. Είναι η μαγική golden hour, η πιο αγαπημένη ώρα της εδώ γειτονιάς. Σε λίγο, ο ήλιος θα κρυφτεί στον ορίζοντα μας, πίσω από τις Σπέτσες, και οι μουσικές επιλογές του Dj θα συντροφεύουν μοναδικά τις κουβέντες της παρέας μας.

Όσο δύει ο ήλιος εμείς παίρνουμε ένα cocktail, ενώ τα παιδιά μας, τρέχουν ξηπόλιτα να παίξουν στην βρεγμένη από τον νοτιά παραλία.

“Τις μεγάλες αλλαγές θα τις δεις στο εστιατόριο του roof garden, το οποίο θα λέγεται Tarazu” μου εκμυστηρεύεται ο Γιάννης, ο οποίος ετοιμάζει ένα υψηλής αισθητικής Αsian εστιατόριο, που πρόκειται να αλλάξει τον χάρτη των στεκιών της αριστοκρατικής “γειτονιάς” που περιλαμβάνει στην αγκαλιά της το Πόρτο Χέλι, την Κόστα, τον Άγιο Αιμιλιανό, την Κοιλάδα, και φυσικά, τις Σπέτσες.

Ο Γιάννης Μωράκης και ο γιος του Κωνσταντίνος με τον Σπύρο Τζοάννο

Γιάννης Μωράκης, Καλλιόπη Τζοάννου, Φαίη Μπέη

Το ειδικό για την σημερινή βραδιά menu, για ένα κεκλεισμένων θυρών food tasting!

Από την πρώτη στιγμή του δειλινού έως τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου τελικά αφήσαμε πίσω το Nikki Beach για να επιστρέψουμε στις Σπέτσες, η υπογραφή του Γιάννη Μωράκη πάνω στο έτσι και αλλιώς κορυφαίο ξενοδοχείο του Πόρτο Χέλι, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, η ίδια που θα υπογράψει τις ομορφότερες βραδιές του καλοκαιριού μας.


Can’t wait…!!! 

error: Content is protected !!