ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Για ένα “Get Well” μπουκέτο με Αγριολούλουδα πήγα, με “St.Valentine” ? Roses έφυγα!

Έρωτας τεράστιος η Ελμίνα, δεν χρειάζεται να γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο για να της προσφέρω ένα μπουκέτο λουλούδια, η ίωση που την ταλαιπώρησε δύο ημέρες, ήταν υπεραρκετή ώστε χθες το μεσημέρι, και ανάμεσα σε δύο ραντεβού, να βρεθώ στο Flower Shop της αγαπημένης μου Αντουανέτας Κουτσουράδη, για να επιλέξω τα ομορφότερα Αγριολούλουδα, για το δωμάτιο της!

Για αυτά τα ολόδροσα αγριολούλουδα πήγα…

Όταν όμως αποφασίσεις να επισκεφτείς το άκρως Instagrammable αυτό ανθοπωλείο της Κηφισιάς, ελάχιστες μόλις ημέρες πριν την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλο αυτό το έντονο πορφυρό που θα σε κατακλύσει, πριν καν προλάβεις να διασχίσεις την κομψή του πόρτα!


Και η αλήθεια είναι πως εγώ δεν ήμουν, στην πραγματικότητα την είχα ξεχάσει εντελώς την Γιορτή, και να ‘ναι καλά η Αντουανέτα με τα βελούδινα μπουκέτα της και τις άκρως ρομαντικές συνθέσεις της, που με έβαλε με μιας στο mood του φλογερού έρωτα και της τρυφερής αγάπης!

Without Valentine’s Day February would be… well, January! ????

Για “Get Well” μπουκέτο με Αγριολούλουδα πήγα, με “St.Valentine” Roses έφυγα! ??

Θα σας έλεγα για την ευκολία σας, να μπείτε στο υπέροχο site της Antoinetta Koutsouradi , να δείτε μεγάλο μέρος των συνθέσεων που έχει δημιουργήσει, και να παραγγείλετε να σας τα στείλει αυθημερόν, σε όποιον αγαπάτε. Όμως, η αλήθεια είναι πως θα σας πρότινα να έρθετε εδώ! Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο που μυρίζει ακριβό τριαντάφυλλο και δροσερές αμυγδαλιές, και να φτιάξετε μαζί της όλα όσα θέλετε να εκφράσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, μέσα από τα ολόφρεσκα λουλούδια.

Είτε αυτός ο άνθρωπος είναι ο άντρας σας, η γυναίκα σας, ο φίλος σας, η κολλητή σας, η κόρη σας ή η μητέρα σας…♥

Μην ξεχάσετε να πείτε “σ’αγαπώ”…. ??

error: Content is protected !!