ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Get A Heart: Η Αλεξάνδρα Κολλάρου & ο Δημήτρης Λιόσης επανασυνδέονται για να μελετήσουν τον έρωτα!

Είσαι ερωτευμένος; Έχεις ραγισμένη καρδιά; Είσαι χαζοχαρούμενος ή αιώνιος πεσιμιστής; Όποιες και αν είναι οι περιστάσεις σου, φέτος φρόντισε να μην είσαι άκαρδος.
Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου,  στις 14 Φεβρουαρίου, τη ημέρα των ερωτευμένων, κατά τη διάρκεια της αμφιλεγόμενης γιορτής που πολλοί λατρεύουν και ακόμη πιο πολλοί λατρεύουν να μισούν, άλλοι ανυπομονούν να γιορτάσουν την αγάπη τους και άλλοι πέφτουν σε βαριά κατάθλιψη για την έλλειψή της στη ζωή τους. Κάποιοι δράττονται της ευκαιρίας για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και κάποιοι άλλοι κλαίνε έναν χαμένο έρωτα. Μερικοί ανταλλάσσουν δώρα ενώ άλλοι είναι μόνοι και δυστυχείς.
Έρωτας: Μία πάθηση που μας φέρνει στα όρια. Ακραία χαρά και ακραία απόγνωση. Η σκοτεινή του πλευρά, συνήθως η πιο έντονη, είναι υπεύθυνη για σωρεία ακατονόμαστων πράξεων, από δολοφονίες και αυτοκτονίες μέχρι πολέμους. Λειτουργεί όμως και σαν πηγή μεγάλης έμπνευσης για κάθε είδους καλλιτέχνες.


Η Αλεξάνδρα Κολλάρου και ο Δημήτρης Λιόσης – πρώην ζευγάρι και συμφοιτητές στο μακρινό παρελθόν – επανασυνδέονται εκτάκτως για να μελετήσουν τον έρωτα και τις ποικίλες επιπτώσεις που έχει στην καρδιά μας. Το απρόσμενο ντουέτο καταγράφει τα ευρήματα του μέσα από μια σειρά αλληγορικών έργων: μία συλλογή καρδιές από ρητίνες, μικρογλυπτά που εμπεριέχουν μέσα τους όλα τα συναισθήματα που συνδέονται με τον έρωτα.

Καρδιές χαρούμενες, καρδιές λυπημένες, καρδιές σπασμένες, κρύες, χρεωμένες, πουλημένες, λουλουδάτες, λαμπερές, κλειστές, μαύρες, ροζ και πάει λέγοντας. Περισσότερες από 400 καρδιές, η καθεμία μοναδική και πολύτιμη, η καθεμία με τις δικές της προσωπικές αποχρώσεις όπως και η καρδιά του καθένα από εμάς. Γιορτάζουν ή ξορκίζουν, ανάλογα με το πως προτιμάει να το δει κανείς, την αρρώστια που λέγεται έρωτας αλλά και τη διαφορετικότητα, και μας προτρέπουν να αγαπάμε τον εαυτό μας, όποιες και αν είναι οι συνθήκες μας.

Η δημιουργική διαδικασία, λόγω της φύσης του υλικού, ήταν επίπονη και με έντονο το στοιχείο του απρόβλεπτου, ταυτόχρονα όμως εξαιρετικά ικανοποιητική, ενώ κάθε έργο, φτιαγμένο στο χέρι με φροντίδα, έχει τη δική του ιστορία. Ακριβώς όπως η αγάπη.
Οι καρδιές θα σου φέρουν τύχη και θα βελτιώσουν την ερωτική σου ζωή με την πάροδο του χρόνου. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνιστάται να πάρεις αρκετές καρδιές. Για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για εκείνο το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σου ή για το πλέον ξεχωριστό άτομο: τον εαυτό σου.
Μικρές, μεσαίες και μεγάλες καρδιές, μία από όλες είναι η δική σου.
Το Εργοστάσιο Καρδιάς ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για ένα μόνο βράδυ, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, σε μυστική τοποθεσία στην Αθήνα.

Για να εξασφαλίσεις πρόσκληση πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στη λίστα online, στη διεύθυνση: http://alexandrakollaros.com/get-a-heart/

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και εσύ καρδιά.
#getaheart ?

error: Content is protected !!