ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γεύσεις από την Πελοπόννησο στο Βυζαντινό…

Σαβόρο Κυνουρίας, μακαρονόπιτα Τριπόλεως, καγιανά με σύγκλινο Μάνης, τυλιχτάρια Πάτρας, κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο Σπάρτης, λαγωτό Αρκαδίας και άλλα πολλά παραδοσιακά εδέσματα από την Πελοπόννησο θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο μπουφέ του Βυζαντινού από αύριο 16 έως τις 25 Ιανουαρίου.

825d241957691f797c617a626346a5c5

okΟι Γεύσεις της Πελοποννήσου είναι το δεύτερο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει το αγαπημένο αθηναϊκό εστιατόριο για φέτος το χειμώνα. Προηγήθηκε η Κρητική εβδομάδα που γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ θ’ ακολουθήσει αφιέρωμα στην Πολίτικη κουζίνα το Φεβρουάριο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του γαστρονομικού αυτού αφιερώματος, πάνω από 70 παραδοσιακά πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να μας μυήσουν στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα αγνά υλικά μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Ελλάδας. Η τιμή του μπουφέ είναι €38. Όσο για το πάρκινγκ, οι πελάτες του Βυζαντινού δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας €40. Α, το Βυζαντινό διαθέτει και δωρεάν Wi-Fi! Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.

error: Content is protected !!