ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

This is Where the Fun Stuff Happens!!!

Ένας κόσμος μαγικός, σαν βγαλμένος από παραμύθι και ειδικά διαμορφωμένος ώστε να φιλοξενήσει την μητέρα πριν καν γενήσει, το newborn αλλά  έως και τα πρώτα παιδικά και αξέχαστα πάρτι. Οι Φιγούρες είναι ένας ζεστός χώρος που δημιουργήθηκε από την έμπειρη παιδαγωγό και επικοινωνιολόγο Κρίστυ Κώττη. Η αίσθηση μπαίνοντας στις Φιγούρες είναι ότι μπαίνεις σε ένα cozy σπίτι ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει και η μεγάλη βεράντα που θυμίζει κήπο, την οποία και προτιμούν πάντα οι γονείς στα παιδικά party. Τα έπιπλα του χώρου είναι handmade φτιαγμένα με μεράκι από τα χέρια των OCLOV. Τα παιχνίδια είναι ποιοτικά και προσεκτικά επιλεγμένα, έτσι ώστε να μας δίνουν τη δυνατότητα να απασχολούμε δημιουργικά τα απιδιά με παιχνίδια που φτιάχνουν και εμπλουτίζουν κάθε φορά οι εμψυχωτές-παιδαγωγοί, παιχνίδια δράσης, φαντασίας, μουσικοκινητικά και θεατρικά.


Οι Φιγούρες άνοιξαν την πόρτα τους στα παιδικά party δημιουργώντας μια όμορφη συνεργασία με την εταιρεία ΜΠΙΖΖΖ πάρτυ, η οποία εδώ και 14 χρόνια ειδικεύεται στη διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων γεμίζοντας το χρόνο των παιδιών με ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες.


Εκτός από τα παιδικά party οι φιλόξενες Φιγούρες ανοίγουν την πόρτα τους για τα λεγόμενα Playdates. Κάνοντας κράτηση έως και 3 μέρες πριν το ραντεβού σας μπορείτε να κλείσετε το χώρο αποκλειστικά για τη δική σας παρέα και να απολαύσετε το ρόφημά σας όση ώρα τα παιδιά παρακολουθούν κάποιο από τα εργαστήρια που εσείς έχετε επιλέξει (μουσικοκινητικά, ζαχαροπλαστικής-food styling, καλλιτεχνικά, θεατρικό παιχνίδι).


Έχοντας ως γνώμονα την ψυχαγωγία αλλά και την επικοινωνία των παιδιών, η Κρίστυ Κώττη και η έμπειρη ομάδα της φροντίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή για την ενίσχυση του δεσμού μητέρας-εμβρύου μέσω της πρακτικής άσκησης Prenatal Yoga (Yoga για εγκύους), η οποία μπορεί να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου σε Yoga mums & babies (Yoga για μαμά & βρέφος) ή ακόμη και μουσικοκινητική για μαμάδες και παιδιά έως 2 ετών. Επίσης δίνεται η δυνατότητα άσκησης της μητέρας μέσω του προγράμματος Pilates Mat και η παράλληλη απασχόληση του παιδιού.


Τέλος, πάντα ενθουσιάζονται οι μικροί επισκέπτες στις Φιγούρες από την εφαρμογή του θεατρικού παιχνιδιού, αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με ένα παιδικό party ή να παρουσιαστούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Λ. ΑΛΙΜΟΥ 111 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945 700 887
Email: figoures111@gmail.com
Facebook: Φιγούρες
Instagram: Figoures_

error: Content is protected !!