ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Forever More: Κρατήστε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ένα μοναδικό χειροποίητο album

Γάμος, γέννηση, βάφτιση, γιορτές ή απλώς ένα πάρτι γενεθλίων ή μία εκδρομή με φίλους …..
Πόσες φορές δεν θα θέλατε να είχατε βρει το τέλειο album που θα κρατήσει για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας;
Και μπορεί όλοι να έχουμε υποκύψει στην ευκολία της ψηφιακής εποχής, αλλά δεν χωρά αμφιβολία ότι το κλασικό αποτελεί μία διαχρονική αξία.
Αναζητώντας λοιπόν το τέλειο album για τις φωτογραφίες μας, είδαμε ότι υπάρχει έλλειψη από πραγματικά καλόγουστες προτάσεις που να κάνουν τη διαφορά.

Έτσι γεννήθηκε η Forever More….
Η εταιρεία κατασκευάζει μοναδικά, χειροποίητα φωτογραφικά album, το καθένα με ιδιαίτερο concept, δημιουργώντας έτσι το απόλυτο πλαίσιο για τις πολύτιμες στιγμές σας.
Μοντέρνα υφάσματα, tailor-made διακοσμητικά, μονογράμματα και logos συνδυάζονται αρμονικά, με άποψη και στιλ, προσφέροντας το ιδανικό σκηνικό για τα φωτογραφικά σας στιγμιότυπα.
Τα album κατασκευάζονται σε τρία μεγέθη, με χαρτί πολυτελείας και ριζόχαρτο, και παραδίδονται σε οικολογική συσκευασία δώρου. Η συλλογή της Forever More ανανεώνεται συνεχώς και τα σχέδια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό κάθε φορά.

_1573

Στο Pop Up Project: Christmas at the Museum, θα βρείτε τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Forever More, καθώς και επιλεγμένες προτάσεις album για γάμο και βάφτιση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
FOREVER MORE Showroom: Βατοπεδίου 10, 115 23 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 6463385, Email: info@forevermore.gr
E-shop: www.forevermore.gr

error: Content is protected !!