ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Rhizoma: Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε ένα ποιοτικό δώρο που μυρίζει Ελλάδα!

To Rhizoma Olive Farms είναι ένα μέρος μιας καινοτόμου εταιρίας βασισμένης στην εξειδικευμένη γνώση του ιδρυτή της, βιολόγου Δρ. Τάσου Ανέστη.

as4

Με την συσσωρευμένη σοφία τριών γενιών καλλιέργειας, παραγωγής και ελαιοποίησης και σε συνδιασμό με την αφοσίωση και την πίστη στο προϊόν που μπορείτε να γευτήτε, παράγουμε ένα premium έξτρα παρθένο, βιολογικό ελαιόλαδο, το Rhizoma. Η Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευση (ΠΟΠ Κρανιδίου Αργολίδας) αποδυκνύει ότι η παραδοσιακή μέθοδος καλλιέργειας σε συνδιασμό με τις τελευταίες καινοτόμες τεχνικές ελαιοποίησης μπορεί να παράξει ένα μοναδικό, ισσοροπημένο οργανοληπτικά προϊόν όπως είναι το Rhizoma.

as5

Η αφοσίωση όλης της ομάδας του Rhizoma στις περιβαλλοντικά φιλικότερες συνθήκες καλλιέργειας και παραγωγής σημαίνει στην πράξη ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την δημιουργία ενός αυθεντικού και συνάμα ποιοτικού ελαιολάδου κάθε συγκομηδιτική χρονιά.

as6

Ταυτόχρονα με την αφοσίωση μας στην ποιότητα στο Rhizoma προωθούμε ενεργά την Μεσογειακή δίαιτα, και πρωτοστατούμε στην αειφορική διαχείρηση.
Ακολουθούμε τις παραδοσιακές μεθόδους και διαδικασίες εδώ και δεκαετίες και έχουμε πελάτες που εμπιστεύονται το λάδι της οικογένειας τους εδώ και 60 χρόνια σε εμάς. Μας εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν ότι αναζητούμε πάντα την εφαρμογή των πιο κατάλληλων γεωπονικών τεχνικών ώστε το rhizoma να είναι πάντα στα στάνταρντ που ορίζει η ιστορία του.

as7

Η ΝΑ Αργολίδα έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα σαν μια ελαιοπαραγωγική περιοχή σε μεγάλο βαθμό λόγω των ιδανικών κλιματολογικών συνθηκών που κυριαρχούν. Είναι λόγω αυτών των
συνθηκών που η ελαιοκαλλιέργεια στην περιοχή είναι τόσο σημαντική. Η περιοχή μας, το Κρανίδι, έχει όλα τα στοιχεία μιας υποτροπικής, άνυδρης μεσογειακής έκτασης με μέση ετήσια θερμοκρασία 18.5 βαθμούς Κελσίου με μακριά θερμά καλοκαίρια, και ηπειρωτικούς χειμώνες.

as2

Αν και τα δέντρα στο Rhizoma έχουν προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό στις ιδιαίτερες γεωομορφολογικές συνθήκες της περιοχής, το ανθρώπινο δυναμικό του ελαιώνα μας εξασφαλίζει σε καθημερινή βάση ότι οι χημικές και φυσικές παράμετροι, πολύ σημαντικές για την παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, παραμένουν στα επιθυμητά όρια ώστε το Rhizoma να διατηρεί την μοναδική του γεύση που τονίζει τόσο την ιδιαιτερότητα της περιοχής όσο και την ταυτότητα του παραγωγού του.

as1

Το Rhizoma είναι μια πολύ καλή και χρηστική ιδέα για Χριστουγεννιάτικο δώρο μέσω της οποίας ενισχύεται η Ελληνική παραγωγή βιολογικών ποιοτικών προϊόντων. To Rhizoma θα το βρείτε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. 

error: Content is protected !!