ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φορέστε το άρωμα του καλοκαιρινού ήλιου στα μαλλιά!

Ο οίκος KILIAN PARIS καλωσορίζει το καλοκαίρι με το Woman in Gold – Hair Mist. Μερικοί ψεκασμοί κι το απόλυτο τελετουργικό ομορφιάς για πιο φωτεινές μέρες είναι εδώ.
Σε αρμονία με τον υπόλοιπο «στόλο» του οίκου, το νέο Hair Mist χαρίζει την δική του πινελιά και λειτουργεί ως το αρωματικό μυστικό μας όπλο. Αρωματισμένο με ένα άκρως φωτεινό μείγμα, το Woman in Gold – Hair Mist, ένα αιθέριο μείγμα προηγμένης φόρμουλας, προστατεύει και θρέφει τα μαλλιά, παράγοντας το οσφρητικό ισοδύναμο ενός χρυσού φωτοστέφανου.
Δημιουργία του αρωματοποιού Calice Becker σε συνεργασία με τον ιδρυτή Kilian Hennessy, το Woman in Gold – Hair Mist αποτελεί μέλος της οικογένειας των The Narcotics, μία από τις τέσσερις οικογένειες που ορίζουν τη μοναδική οσφρητική υπογραφή του οίκου.


Εμπνευσμένο από το ντελικάτο παιχνίδισμα των αντιθέσεων των φύλλων χρυσού στον πιο διάσημο πίνακα ζωγραφικής του Gustav Klimt, το πορτρέτο της Adele Bloch-Bauer, το Woman in Gold – Hair Mist είναι λαμπερό, πλούσιο και ηδονικό.
Κανένα άρωμα δεν θα ήταν πιο κατάλληλο για να «συναντήσει» τον καλοκαιρινό ήλιο από αυτό του πρώτου Hair Mist KILIAN PARIS.
Το φωτεινό άνοιγμα του ελαίου περγαμόντου στο Woman in Gold – Hair Mist είναι μια αληθινή ηλιαχτίδα, με την καρδιά από τριαντάφυλλο καθοριστική στις άπειρες όψεις του. Η βανίλια absolute παρουσιάζεται γενναιόδωρη στην ξηρότητά της χαρίζοντας μια αισθησιακή νότα στο τελείωμα. Το Hair Mist έχει εξεταστεί προσεκτικά για να προσφέρει αφενός το βέλτιστο δυνατό άρωμα αλλά και την φροντίδα με παράγοντες προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία καθώς και ενυδατικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία των μαλλιών από την αφυδάτωση που τους προκαλεί ο ήλιος.
Είτε για την παραλία, την πισίνα ή για ένα κάλεσμα σε βραδινό κοκτέιλ – ή μια πιο νυχτερινή εμφάνιση, το Woman in Gold – Hair Mist θα ανεβάσει αμέσως τη διάθεσή σας. Το Hair Mist αποτελεί την τελευταία πινελιά στην τελετουργία του styling των μαλλιών, και για όσους είναι πραγματικά εθισμένοι στη μυρωδιά του, καθώς και στο τελετουργικό του αρώματος: φορέστε το άρωμα Woman in Gold μαζί με το Hair Mist για ένα ενισχυμένο και πολυδιάστατο οσφρητικό ίχνος.


Νέα διακοσμητικά στοιχεία έχουν δημιουργηθεί για αυτό το μοναδικό λανσάρισμα – ένα ψυχρό και πάντα διάφανο μπουκάλι διακοσμημένο με την κλασική μεταλλική ετικέτα σε χρυσό χρώμα. Ο τόνος και η υφή του αποπνέουν τη διάχυτη αλλά γεμάτη φως γοητεία του Woman in Gold – Hair Mist. Στις πλευρές του μπουκαλιού φιγουράρει το εμβληματικό μοτίβο της ασπίδας του Αχιλλέα, εκφράζοντας την πεποίθηση του Kilian Hennessy στην προστατευτική δύναμη του αρώματος ως αόρατη πανοπλία και προσωπική ασπίδα.

Στην Ελλάδα, ο οίκος Kilian Paris είναι διαθέσιμος στα πολυκαταστήματα attica City Link, attica Golden Hall, attica Τσιμισκή, attica Cosmos στα Hondos Center Γλυφάδα, Hondos Center Σαντορίνη
και online στο atticabeauty.gr

error: Content is protected !!