ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία αγκαλιά λουλούδια για την Γιορτή της Μητέρας!

Ό,τι μα ό,τι κι αν σου προτείνουν, όποιος πειρασμός κι αν βρεθεί μπροστά σου, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία αγκαλιά λουλούδια για την Γιορτή της Μητέρας! Και η φετινή Γιορτή της Μητέρας, για την δική μας τουλάχιστον οικογένεια, έχει μία βαρύτητα παραπάνω.
Κάθε χρόνο, από την νηπιακή της ηλικία, η Ελμίνα σε κάθε Γιορτή της Μητέρας μου προσφέρει μία πανέμορφη κάρτα -που έχει φτιάξει με την βοήθεια κάποιας υπέροχης δασκάλας- και ένα ολόφρεσκο μπουκέτο λουλούδια -που έχει αγοράσει με την βοήθεια του υπέροχου πατέρας της. Και κάθε -μα κάθε- χρόνο τα λόγια που μου αφιερώνει γεμίζουν δάκρυα συγκίνησης, υπερηφάνειας και χαράς τα μάτια μου , ενώ τα λουλούδια που διαλέγει για εμένα χαρίζουν στο σπίτι μας τα ομορφότερα αρώματα του κόσμου όλου.
Φέτος, σήμερα νωρίτερα, με το που ολοκλήρωσε τα εξ αποστάσεως μαθήματα της, την πήρα και πήγαμε οι δυο μας στο flower shop της Antoinetta Koutsouradi, για να επιλέξει αυτή τα λουλούδια που θέλει για εμένα, και εγώ το μπουκέτο που θα δώσω στην δική μου μητέρα, μία ιδιαίτερα ευαίσθητη για όλους μας χρονιά, την πρώτη χωρίς τον πατέρα μου.

Μόλις πριν λίγο, στο υπέροχο ανθοπωλείο της Αντουανέτας Κουτσουράδη.
Follow us…

Έτσι, οι δυο μας. Χωρίς την βοήθεια κάποιας δασκάλας για να ζωγραφίσει την κάρτα, χωρίς τον πατέρα της για να πληρώσει τα λουλούδια. Μόνο η κόρη μου και εγώ, θέλοντας να δείξουμε την αγάπη μας η μία στην άλλη, και να την υπογράψουμε με τα πιο έντονα χρώματα και τα ομορφότερα αρώματα. Όχι επειδή αν δεν αγοράζαμε αυτά τα λουλούδια δεν θα γνωρίζαμε πόσο τυχερές είμαστε που έχουμε η μία την άλλη, και οι δύο μαζί τις δύο γιαγιάδες. Όχι. Απλά το θέλαμε. Εγώ για αυτήν και εκείνη για εμένα.


Και εκεί, ανάμεσα στα υπέροχα λουλούδια της Αντουανέτας και στις συγκλονιστικές δημιουργίες που με τόσο ταλέντο και έμπνευση δημιουργεί ο Γιώργος Κουτσουράδης, επιλέξαμε αυτά που θα προσφέρει η μία στην άλλη, σαν ένα μικρό “ευχαριστώ” που κάθε μέρα υπάρχει η μία στην ζωή της άλλης. Με τους τσακωμούς και με τις συμφιλιώσεις μας, με τους θυμούς και με τα γέλια μας, με τις διαφωνίες και με τις ολοκληρωτικές ταυτίσεις μας.

Ένα ψάθινο καλάθι από την Ελμίνα για εμένα, μία πελώρια αγκαλιά άγρια λουλούδια από εμένα για αυτήν

Χρόνια πολλά μανούλες, χρόνια πολλά σε όλες τις όμορφες κόρες και τους υπέροχους γιους, πιστέψτε με δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία αγκαλιά λουλούδια για την Γιορτή της Μητέρας!

error: Content is protected !!