ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Forel by Vassilis Zoulias: Good Wive’s Cocktail party στο stylish Clemente Café VIII!

Εντυπωσιακά fashion shows, μοναδικά highlights και μια εμφάνιση έκπληξη που θα συζητηθεί είχε η 2η μέρα της Athens Xclusive Designers Week! Το Ζάππειο Μέγαρο «έβαλε τα καλά του» και υποδέχτηκε τις μοναδικές δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών και πλήθος προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

catwalk Forel by Vassilis Zoulias

Η 2η μέρα ξεκίνησε με μια μοναδική συνεργασία Forel by Vassilis Zoulias A/W ’21.


Το αγαπημένο fashion brand Forel και ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά δημιουργώντας μια συλλογή για τον Χειμώνα 21-22.

Ρομαντισμός, σαγήνη και θηλυκότητα είναι τα τρία συστατικά που χαρακτηρίζουν την συλλογή. Ευφάνταστα παλτό, σακάκια, καμπαρντίνες και δυναμικά κομψά σύνολα γραφείου με λεπτομέρειες από δέρμα και ψεύτικη γούνα. Μια ιδανική γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας με έμφαση στα cocktail και βραδινά φορέματα με το γνωστό και αγαπημένο signature style του σχεδιαστή.

Το fashion show πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του κέντρου στο City Link, στο stylish Clemente Café VIII με ένα πολύ ιδιαίτερο installation όπου τα μοντέλα περπάτησαν και στάθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενώ ζωντανή μουσική υπό τους ήχους της τζαζ, πλαισίωνε το event και δημιουργούσε μια μαγική ατμόσφαιρα.

Βασίλης Ζούλιας – Θεοφανία Παππά – Περικλής Κονδυλάτος

Παναγιώτης Γρηγορίου

Κατερίνα Λέχου

Ευφροσύνη Πολυζώη

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Κατερίνα Ευαγγελινού

Μάκης Χατζούλας, Στέλλα Μέλιγκαν, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Βασίλης Ζούλιας, Μέμα Συμωνετάτου, Περικλής Κονδυλάτος

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!