ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Beautiful people στο Opening Party του Zuka Athens!

Tο πιο αγαπημένο της πόλης πανασιατικό εστιατόριο, το Zuka Athens άνοιξε εκ νέου τις πόρτες του, στον χώρο του ιστορικού Kalua, εκεί όπου οι ιδιοκτήτες του, Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Πλάτων Παπαγιαννόπουλο δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με στόχο τους το Zuka να γίνει ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός στο κέντρο της Αθήνας. Και έγινε. Και την Τρίτη που μας πέρασε, διοργάνωσαν ένα dinner party με αφορμή το opening.

Follow me…

Με τα μοναδικά πιάτα, την υπέροχη διάθεση και ένα εντυπωσιακό πάρτι στον ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου παρευρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι μεταξύ των οποίων ο Λάκης Γαβαλάς, η Della Rounik, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έμυ Λιβανίου, η Έλενα Γαλύφα, ο Πέτρος Κουσουλός με τη σύζυγό του Όλγα Ζαρειφοπούλου, η Κάτια Δέδε και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος.

Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Πλάτων Παπαγιαννόπουλο.

Το Zuka Athens με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο εντελώς ξεχωριστό concept.

Έμυ Λιβανίου, Λάκης Γαβαλάς

Κάτια Δέδε, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Della Rounik, Σεμπαστιάν Διαμαντούλης

Δημήτρης Μαστρόκαλος, Στέλιος Κουδουνάρης

Η Έμυ Λιβανίου με φίλη της στο ZUKA

Δημήτρης Τσακούμης, Κάτια Δέδε, Έλενα Γαλύφα

Ο chef Νίκος Χολέβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει το πανασιατικό menu, ενώ ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης το ολοκληρώνει με τις γλυκές του δημιουργίες.

error: Content is protected !!