ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Focus στην τεχνολογία: 5 καινοτόμα πρωτόκολλα θεραπειών που πραγματοποιούν όλα όσα υπόσχονται!


Η απαίτησή μας για καινοτόμες θεραπείες που θα μας προσφέρουν μέγιστα αποτελέσματα, με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση, διαμορφώνει τις σύγχρονες τάσεις στην αισθητική ιατρική. Η SYMMETRIA® πάντα πρωτοπόρος, αξιοποιεί στο μάξιμουμ τις τεχνολογίες αιχμής και δημιουργεί εξατομικευμένα πρωτόκολλα που μας φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο και το σώμα που ονειρευόμαστε.

Η SYMMETRIA® πιστεύει πως η τεχνολογία χτίζει το μέλλον της αισθητικής ιατρικής. Γι’ αυτό και κοινός παρονομαστής στα πρωτόκολλα που εφαρμόζει είναι η χρήση των πιο εξελιγμένων συσκευών , από τα «έξυπνα» λέιζερ ως τους υπερήχους, που προσφέρουν γρήγορα και ανώδυνα τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εμείς εστιάσαμε σε 5 hi-tech μη επεμβατικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, που -καθόλου τυχαία- βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των επωνύμων….

Αναίμακτο Facelift. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας λέγεται HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) και ήρθε στη SYMMETRIA® για να προσφέρει ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης στο πρόσωπο, από την πρώτη κιόλας θεραπεία, που συνεχίζει να βελτιώνεται στους μήνες που ακολουθούν. Τα κύματα εστιασμένων υπερήχων (U/S), διεισδύουν στο δέρμα σε βάθος έως και 4,5 χιλιοστών, δηλαδή εκεί που φτάνει και ένα επεμβατικό λίφτινγκ και όχι μόνο ενισχύουν το υπάρχον κολλαγόνο αλλά συγχρόνως ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, να παράγουν νέο κολλαγόνο. Η επιδερμίδα δείχνει άμεσα αναζωογονημένη και πιο σφριγηλή, οι ρυτίδες «γεμίζουν» και το περίγραμμα στη γραμμή του σαγονιού ανορθώνεται. Και όλα αυτά αναίμακτα, χωρίς τομές, ουλές ή σημάδια. Το πρωτόκολλο HIFU είναι μια ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής διαδικασία που μπορεί να εφαρμοστεί 1-2 φορές το χρόνο. Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι. Η SYMMETRIA® σχεδίασε το Plasmafrac & Plasma Shower, ένα πρωτόκολλο άμεσης σύσφιξης της επιδερμίδας των άνω και κάτω βλεφάρων και λείανσης των ρυτίδων. Βάση αυτής της καινοτόμου, μη επεμβατικής θεραπείας είναι η τεχνολογία Plasma. Το “πλάσμα” που δημιουργεί- η τέταρτη κατάσταση της ύλης μετά τη στερεά, την υγρή και την αέρια- προκαλεί, ιονίζοντας τα αέρια που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα, ένα μικροσκοπικό ηλεκτροφόρο τόξο που “εξατμίζει” το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών και συγχρόνως διεγείρει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, χωρίς ωστόσο να καταστρέφει τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος ή τους υποκείμενους μύες. Με εφαρμογή του Plasmafrac 2-3 φορές τον χρόνο και του Plasma Shower κάθε 6 εβδομάδες, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αντίστοιχο με αυτό της βλεφαροπλαστικής! Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητά της , οι ρυτίδες απαλύνονται και η περιοχή γύρω από τα μάτια αναπλάθεται συνολικά. Και κάτι ακόμα. Το πρωτόκολλο Plasmafrac & Plasma Shower είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη βελτίωση της εμφάνισης των ουλών, των ραγάδων και των σημαδιών της ακμής.

Lunchtime ανανέωση. Η ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία Pico Carbon Laser της SYMMETRIA® υπόσχεται βαθύ καθαρισμό και άμεση λάμψη με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Πώς; Το λεπτό στρώμα υγρού άνθρακα που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, παγιδεύει σαν μαγνήτης και απορροφά περιβαλλοντικούς ρύπους, σκόνη, σμήγμα και νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, το φως που εκπέμπει το λέιζερ, σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, εξαιρετικά γρήγορα και με πολύ υψηλή ενέργεια, κατακερματίζει άμεσα τα σωματίδια άνθρακα που έχουν προσκολληθεί στην επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως, θερμαίνει τον υποδόριο ιστό, ενθαρρύνοντας τους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτέλεσμα; με μια «lunch time» θεραπεία-ολοκληρώνεται σε μόλις 30 λεπτά- η περίσσεια λιπαρότητας απομακρύνεται, οι διεσταλμένοι πόροι συρρικνώνονται η εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων μειώνεται, η ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας αυξάνεται και το πρόσωπό μας ανακτά τη λάμψη και την υγιή του όψη.

Το επίμονο λίπος στο στόχαστρο. Ακούγεται απίστευτο όμως το ολοκαίνουργο πρωτόκολλο DLFR (Double Laser for Fat Reduction) που εφαρμόζει η SYMMETRIA® έχει τη δύναμη ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια να σμιλέψει οποιοδήποτε σημείο του σώματος από την πρώτη κιόλας συνεδρία, μέσα σε 15 λεπτά της ώρας! Μέσω της πρωτοποριακής ταυτόχρονης χρήσης δυο μηκών κύματος, το υπερσύγχρονο λέιζερ λιπόλυσης, με την ενέργεια που εκπέμπει στις στοχευμένες ζώνες, στέλνει ένα χημικό σήμα στα λιποκύτταρα να διασπάσουν το αποθηκευμένο λίπος. Έτσι, το ανθεκτικό, τοπικό λίπος υποχωρεί, η καπιτονέ όψη της κυτταρίτιδας βελτιώνεται αισθητά και οι αποδυναμωμένες περιοχές ανακτούν τη σφριγηλότητά τους, ενώ με μετρήσεις που πραγματοποιούνται πριν και μετά επιβεβαιώνεται η μείωση πόντων στα σημεία που έγινε η θεραπεία! Το Double Laser for Fat Reduction πραγματοποιείται μεμονωμένα ή συνδυαστικά με άλλα πρωτόκολλα. Παράλληλα, η SYMMETRIA®, στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσέγγισης στο αδυνάτισμα, προτείνει εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης και διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος και σύμφωνα πάντα με την κρίση του γιατρού.

Αποτρίχωση…παντός καιρού. Η οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα δεν είναι πια άπιαστο όνειρο. Η SYMMETRIA® το κάνει πραγματικότητα με το LHR (Laser Hair Removal). Η καινοτόμος αυτή συσκευή, η οποία έχει όχι μόνο ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE αλλά και έγκριση από τον αμερικανικό FDA, διαθέτει τεχνολογία αιχμής που συνδυάζει τρεις τύπους λέιζερ με διαφορετικά μήκη κύματος , (Αλεξανδρίτη 755nm, Διοδικό 808nm και Νd:YAG 1024nm) και τους χρησιμοποιεί επιλεκτικά ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, για να στοχεύσει κάθε σημείο που εμφανίζει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου και του σώματος. Μέσα στον σύντομο χρόνο που διαρκεί κάθε συνεδρία, ο τριπλός συνδυασμός, προσφέρει μόνιμη αποτρίχωση με απόλυτη ασφάλεια και, το πιο σημαντικό, χωρίς πόνο, αφού τη στιγμή που οι ακτίνες φωτός διεισδύουν στους θύλακες της τρίχας, το Sapphire, ένα μοναδικό σύστημα ψύξης στους -5℃, προστατεύει το δέρμα από τον τραυματισμό και τους ερεθισμούς. Το LHR είναι το ίδιο αποτελεσματικό σε όλους τους φωτότυπους (I-VI) ενώ το πρωτόκολλο μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στη διάρκεια του καλοκαιριού σε ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα!

error: Content is protected !!