ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spring Wreaths Workshop by Antoinetta Koutsouradi!

Beautiful Spring Inspiration!

Της το ζητάμε κάθε χρόνο, μα φέτος η Αντουανέτα το διοργανώνει με περίσσια αγάπη, ενθουσιασμό και αισθητική, που σαν να το βλέπω, σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες του House & Garden και του Tatler.

Στο εντελώς ξεχωριστό και απολύτως μοναδικό Workshop Στεφανιού, μέσα στη φύση, σε έναν μαγικό Αμπελώνα των Μεσογείων, που θα παραπέμπει σε αντίστοιχα country chic, elegant και classy σκηνικά της Ιταλικής εξοχής.

Εκεί, και με την καθοδήγηση πάντα της αγαπημένης μου florist, πλημμυρισμένοι από τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών, αραδιασμένα πάνω σε primitive αισθητικής πάγκους εργασίας, στη μέση του Αμπελώνα, θα φτιάξουμε τα Πρωτομαγιάτικα Στεφάνια μας, που φυσικά, θα πάρουμε μαζί μας φεύγοντας, για να κρεμάσουμε στην πόρτα του σπιτιού μας, για να υποδεχθούμε τον μήνα των λουλουδιών!

Παράλληλα, και φορώντας πάντα τα ψάθινα καπέλα μας, θα έχουμε την ευκαιρία να επιδοθούμε σε wine tasting, ενώ θα μάθουμε από τους πιο expert του είδους πως να συνδυάσουμε τα λαχανικά που αγοράζουμε από τον οπωροπώλη με τα λουλούδια του αγρού ή του Antoinetta Koutsouradi flower shop για να διακοσμήσουμε το τραπέζι μας, για ένα ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό κάλεσμα!
Φυσικά, και είμαι κατενθουσιασμένη με το Spring Wreaths Workshop, και φυσικά έχει μπει ήδη στην ατζέντα μου.

Πότε: Κυριακή 23 Απριλίου 2023
Ώρα έναρξης: 11:00π.μ.

Κόστος συμμετοχής: 50€
Δηλώστε τη συμμετοχή σας ως τις 18/04/23
Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Για συμμετοχές ή περισσότερες διευκρινίσεις, επικοινωνήστε:
2108010395
info@koutsouradi.gr

Η τοποθεσία είναι μυστική και θα σας αποκαλυφθεί την ημέρα του workshop!

error: Content is protected !!