ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Φίλεψέ τους» από την AEGEAN: η ελληνική φιλοξενία και τα τοπικά μας προϊόντα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Η ενέργεια της AEGEAN «Φίλεψέ τους» επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά, φιλεύοντας αυτή τη φορά ακόμα περισσότερους ξένους επισκέπτες που αναχωρούν από Ελλάδα και Κύπρο, με παραδοσιακά προϊόντα που διέθεσαν γενναιόδωρα Έλληνες και Κύπριοι παραγωγοί!
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ρόδος και Λάρνακα ‘αποχαιρετούν’ τους ξένους επισκέπτες με μία έκπληξη, με περισσότερα φιλέματα, σε περισσότερες πτήσεις. Φέτος, στόχος της ενέργειας δεν είναι μόνο να ευχαριστήσει τους ξένους επιβάτες που επέλεξαν την Ελλάδα και την Κύπρο ως προορισμούς, αλλά και να αναδείξει την ελληνική φιλοξενία και να προωθήσει Έλληνες και Κύπριους παραγωγούς και τα προϊόντα τους, σε όλο το δίκτυο εξωτερικού.

Filepse tous_products

Σε συνέχεια του ανοιχτού καλέσματος της AEGEAN σε τοπικούς παραγωγούς από την Ελλάδα και την Κύπρο, στο φετινό «Φίλεψέ τους» θα προσφερθούν προϊόντα που προέρχονται από Έλληνες και Κύπριους παραγωγούς, τα οποία και θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου. Τα φιλέματα περιλαμβάνουν από παξιμαδάκια ελιάς, τραγανά κριτσίνια και βουτήματα ελαιόλαδου, άγριο θυμάρι, παστελάκι φιστικιού με χαρουπόμελο, αγνά φυτικά σαπούνια, αρωματικό τσάι και βότανα, φρεσκοκομμένη ρίγανη μέχρι και επιλεγμένα αναμνηστικά αντικείμενα
Εάν επιθυμείτε να φιλέψετε με παραδοσιακά προϊόντα κάποιον από τους ταξιδιώτες που αποχαιρετούν τη χώρα μας, επισκεφθείτε το filepsetous.gr (για την Ελλάδα) και το cyprus.filepsetous.com (για την Κύπρο) και στείλτε αυτόματα το δώρο μαζί με τις ευχές σας, σε έναν ξένο επιβάτη των επόμενων πτήσεων της AEGEAN!

Filepse tous
Το πλήρωμα της AEGEAN θα παραδώσει το δώρο στον τυχερό επισκέπτη, κατά τη διάρκεια της πτήσης αναχώρησής του, χαρίζοντάς του το φίλεμα που εσείς επιλέξατε για εκείνον, προσφέροντάς του γεύσεις και αρώματα της Ελλάδας, μέσα από ένα μοναδικό αναμνηστικό της Ελληνικής φιλοξενίας.
Ελάτε να αναδείξουμε μαζί ένα από τα ομορφότερα στοιχεία της Ελλάδας και της Κύπρου, τη φιλοξενία, χαρίζοντας μία μοναδική έκπληξη και χαμόγελα στους ξένους επισκέπτες, που μας επέλεξαν.

error: Content is protected !!