ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό Δείπνο του Lefeline Hellas με τις επιτυχίες του Πασχάλη!

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο Island Athens Riviera με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. Την βραδιά τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Ο ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και την εταιρεία Rafnar για την υποστήριξη τους. Επίσης, διαβάστηκε η συγχαρητήρια επιστολή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης προς τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, που ήταν παρόν, για την διεθνή διάκριση του από την Αμερική ως ο κορυφαίος, διεθνώς, γενικός χειρουργός στη ρομποτική χειρουργική.

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΡ. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΔΡ. ΑΝΤΖΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS ΚΑΙ DAVID ANDREWS

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκινημένη από την μεγάλη στήριξη στο Lifeline Hellas, στον χαιρετισμό της δήλωσε πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν σύντομα με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα στην επόμενη εκδήλωση του Lifeline Hellas.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Οι ηθοποιοί Ναταλία Κηρύκου και ο Παντελής Κοντογιάννης καλωσόρισαν τους καλεσμένους και παρουσίασαν την φιλανθρωπική βραδιά.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΗΡΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide, και διασκέδασαν με τον Πασχάλη και την μπάντα του στο πρόγραμμα «The party goes on».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ, ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΝΙΑΜΗ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ

Επίσης, απήλαυσαν ξεχωριστό μενού από το «Δειπνοσοφιστήριον» και δροσερό επιδόρπιο από την “Kayak”.

DEBORAH WINCE SMITH, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΧΑΝΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΡ. ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΗ

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΒΕΝΙΑΜΗ

ΝΤΕΜΗ ΒΕΖΥΡΟΥΛΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

Η ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΜΑΡΙΑΔΟΥ

ΜΑΖΝΤ ΚΑΙ ΖΟΖΕΦ ΣΑΜΑΑΝ

ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα δώρα της εκδήλωσης προσέφεραν η Ελβετική εταιρεία Δερμοκαλλυντικών & Ιατροτεχνολογικών προϊόντων Zartaux και τα Ελληνικά φυσικά προϊόντα Entopia. Το Lifeline Hellas είναι ευγνώμων στους χορηγούς της εκδήλωσης: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Gancia, Evritos, Kayak, Βίκος, Zartaux, Entopia, Beat bespoke events and services, Sociel.

Φωτογραφίες: Μιχάλης Κατσόγιαννης

error: Content is protected !!