ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Desert Rose Sunset party στη παραλία του Αστέρα!

Το  ΝARA NARA, Luxury Experience Hookah Services σε συνεργασία με το Privilege Beach House, παρέθεσαν ένα Desert Rose Sunset party, στην μαγευτική παραλία του Astir Beach Βουλιαγμένης. Το επιτυχημένο πάρτι ήταν το πρώτο των Desert Rose Sunset  parties που θα ακολουθήσουν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με inspired μουσική από τους residents DJs του Privilege Beach House, για να εξερευνήσουμε τα πιο σπάνια cocktail Ναργιλέ και να ζήσουμε την εμπειρία του σέρβις από τους experts του NARA NARA Luxury Experience Hookah Services.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΦΗ ΡΟΖΗ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΕΡΓΗ, ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Οικοδέσποινες της βραδιάς η ιδρύτρια και εμπνευστής του NARA NARA Luxury Experience Hookah Services, κα Σταυρούλα Βέργη και η κα Ελένη Αντωνιάδου, General Manager της Brainstorm. Η βραδιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους, γνωστά ονόματα της showbiz και της αθηναϊκής κοινωνίας.

ΜΑΣΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ ΛΕΝΑ ΔΡΟΣΑΚΗ

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό δίπλα στο κύμα, ξυλοπόδαροι με χορευτικές κινήσεις κρατώντας δάδες με φωτιές τις κινούσαν νωχελικά στο ρυθμό της μουσικής, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε μια σύγχρονη Σαλώμη που χόρεψε το χορό των εφτά πέπλων λικνίζoντας αισθησιακά το κορμί της ανάμεσα στους ανατολίτικους σοφάδες του Privilege Beach House, όπου κάθονταν οι καλεσμένοι.

ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΑΝΔΡΙΑΔΑΚΗΣ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ

ΑΜΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗΣ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΜΠΕΣΙΟΥ ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΚΥ ΝΑΚΟΠΟΛΥΟΥ ΜΑΙΡΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΩΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΕΡΓΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

ΤΖΙΜΗΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!