Φιλανθρωπικό δείπνο της Πριγκίπισσας Αικατερίνης με live των Onirama!

19/07/2022 • LIFESTYLE

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο στο Golf Prive με σκοπό την στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου Π. Γ. Ν. «Αττικόν» και των παιδιών της Ουκρανίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.
Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για το μεγάλο έργο του Lifeline Hellas που εγκαινιάστηκε προχθές, την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου και αναφέρθηκε στις επόμενες εκδηλώσεις.

Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Άντρη Αναστασιάδη, Ζήσης Μπουκουβάλας

Η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τα DNA Centers, την κα Αγγελική Τσάνη και τα κοσμήματα Bold, τα διαγνωστικά κέντρα Health Spot, το Roula Rouva Real Estate, την Rafnar, την Margariti Dental Clinic, την KPMG, το Golf Prive, την Σοφία Γιαννικοπούλου και όλους τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.

Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη-Andrews και νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης μαζί με τον Πρόεδρο ανακοίνωσαν τα νέα Επίτιμα Μέλη του σωματείου για να τιμήσουν την προσφορά τους στο Lifeline Hellas και την ελληνική κοινωνία και τους προσέφεραν το υπέροχο γλυπτό που φιλοτέχνησε η εικαστικός κα Αγγελική Αγγελίδη.

David Andrews, Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Λουκία και Νίκος Παπαθανάσης

Ντάνα Στασινού και Ελένη Βαχάρη

Επίσης, η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη-Andrews ανακοίνωσε την Πρέσβη του Lifeline Hellas για τον αθλητισμό, την γνωστή μαραθωνοδρόμο κα Μαρία Πολύζου, η οποία στην σύντομη ομιλία της ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα του Lifeline υπό την αιγίδα του υπουργείου Αθλητισμού την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ τιμώντας την επέτειο μνήμης των 60 χρόνων από τον θάνατο του παγκόσμιου ιατρού Δρ. Γεωργίου Παπανικολάου, ευχαρίστησε τον Υπουργό κο Λευτέρη Αυγενάκη και προσκάλεσε το κοινό να συμμετέχει.

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας ανταποκρίθηκε το ζεύγος ο Ανδρέας και  Αλεξάνδρα Παναγιώτου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία-Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine.

Σόφη Πασχάλη και Νόνη Δούνια

Ζελιάνα Χωρέμη, Εβελίνα Μαχά

Όλγα και Ιωάννα Καραβερβέρη

Νανά Βενέτη, Ειρήνη Νταϊφά, Μαρίλια Βαζαίου

Δέσποινα Πορτοκάλη, Μαρία Πολύζου, Σωτήρης Πολύζος

Δημήτρης Μπούσης και Λευτέρης Αυγενάκης Δημήτρης Μπούσης και Λευτέρης Αυγενάκης

Αυξέντιος Καλαγκός και Natalia Shatelen με την Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη

Επίσης, ευχαρίστησε και όλους τους μεγάλους χορηγούς του σωματείου, τον Βασίλη Μέρμηγκα-Αρκουδέα, τον κο και την κα Γρηγόρη Στασινόπουλου, τον κο Ανδρέα και την κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου, τον κο και την κα Βασίλη Σαβράμη, την κα Κατερίνα Παναγοπούλου, την KPMG, τον Δρ. Γιάννη Πατινιώτη, τον κο Δημήτρη και την κα Ελένη Μπούση, την εταιρεία Cardioscience και τον κο Σωτήρη Λιακόπουλο, τον κο Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη,  τον κο και την κα Σπυριδάκου, την εταιρεία Vitex και τον κο και την κα Γιαννίδη.

Στέλιος Πέτσας, Ζήσης Μπουκουβάλας, Χάρης Θεοχάρης

Επίσης, η Πριγκίπισσα κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συμβάλλουν ώστε να χειρουργηθούν στην Ελλάδα τα παιδιά με καρδιακές παθήσεις που ήλθαν από την Ουκρανία καθώς ο καρδιοχειρουργός Δρ. Καλαγκός θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για να σωθούν τα παιδιά αυτά.

Εβελίνα Μαχά και Κατερίνα Στασινοπούλου

Μαρία Κοντού και Γρηγόρης Στασινόπουλος

Μαρία Κοντού και Ιωάννα Σουλιώτη

Δήμητρα Θεοχάρη και Μιχάλης Μανιάτης

Γιάννης Καζανίδης, Αγγελική Τσάνη, Γιάννης Δημακουλέας

Θοδωρής Μαραντίνης και Σοφία Γιαννικοπούλου

Σωτήρης Λιακόπουλος, Μαρία Μισέλ Ρουβά, Μαργαρίτα Λιακοπούλου, Γεωργία Τσέλιου

Φαίη Πεσκέση, Εύα Παπαδοπούλου και Σπύρος Παπαδόπουλος

Nigel Dean και Βέλης Παππάς

Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας ανταποκρίθηκαν ο κος Ανδρέας και η κα Αλεξάνδρα Παναγιώτου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού, ο κος Δημήτρης και η κα Ελένη Μπούση που προσέφεραν τα χειρουργεία δύο παιδιών, ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού και ο κος Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δρ. Φαίη Πεσκέση που προσέφεραν το χειρουργείο ενός παιδιού.

Οι Onirama τραγούδησαν όλες τις επιτυχίες τους ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους της μαγικής αυτής βραδιάς

Οι Θοδωρής Μαραντίνης και Αλέξανδρος Andrews, εγγονός της  Πριγκίπισσας Αικατερίνης on stage

Το μουσικό συγκρότημα Onirama προσέφερε το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons