ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό brunch της Δωροθέας Μερκούρη στο St.George Lycabettus!

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 12:30, η Δωροθέα Μερκούρη μας προσκαλεί σε ένα φιλανθρωπικό Brunch «Cucina con Doro» στο La Suite Lounge Restaurant, του St.George Lycabettus Hotel .
H Δωροθέα θα μας ταξιδέψει στην Ιταλία και θα μας δώσει μια γεύση από τις μυρωδιές και τα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας των Mercuri. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Πρεσβεία της Συρίας προς ανακούφιση των πληγέντων του σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου 2023

Η Δωροθέα Μερκούρη λέει στο Fay’s Control: “Για μένα η μαγειρική αφορά την κοινότητα, το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον. Έμαθα να μαγειρεύω με τον πατέρα μου, ο οποίος μου δίδαξε τις παραδοσιακές συνταγές που έμαθε κι αυτός μικρός από τη μαμά του και τις γιαγιάδες του στην Νότια Ιταλία. Σε αυτές πρόσθεσα τις δικές μου πινελιές για να τις μοιραστώ με την οικογένεια μου και τους φίλους μου – και τώρα σας προσκαλώ στην κουζίνα μου για να συνεχίσουμε μαζί την παράδοση. Η μαγειρική όμως δεν έχει να κάνει μόνο με το τι κάνουμε στην κουζίνα, αλλά και το πνεύμα που φέρνουμε σε αυτήν. Στην τελική, η μαγειρική έχει να κάνει με την αγάπη – ετοιμάζουμε φαγητό για αυτούς που αγαπάμε και εκφράζουμε την αγάπη αυτή με την προσοχή και φροντίδα που δίνουμε σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας του, από τα ψώνια μέχρι το σερβίρισμα του πιάτου.”

Τιμή εισιτηρίου 55€ κατ’ άτομο
Για να αγοράσετε εισιτήριο online πατήστε ΕΔΩ!

error: Content is protected !!