ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Not feeling Christmassy yet?

Στο Golden Hall για ακόμα μία χρονιά υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική γιορτή και μία ιδιαίτερη δράση «Ελάτε να ανακυκλώσουμε όλοι Μαζί για το παιδί».

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου από τις 17.00, το εμπορικό κέντρο «δίνει ζωή» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του και γεμίζει με τις παιδικές φωνές από τις χορωδίες του Golden Hall, της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, του St. Catherine’s British School, της Μουσικής Σχολής Φιλοθέης, αλλά και τη χορωδία του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» μυώντας μας στα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Golden Hall_ Xmas

Στην ίδια σκηνή θα βρεθούν και οι πρωταγωνιστές της θεατρικής επιτυχίας του Badminton «Θα περάσει κι αυτό», ενώ οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της Panik Records Θωμαή Απέργη και Κώστας Μαρτάκης μαζί με τις ΜΕΛΙSSES θα δώσουν το δικό τους στίγμα στη γιορτή με τα δικά τους τραγούδια και όχι μόνο.

Highlight της βραδιάς είναι η χριστουγεννιάτικη παρέλαση που θα κατακλύσει τον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Ολόχρυσοι μουσικοί, μολυβένιοι στρατιώτες, χορεύτριες με χρυσές λεπτομέρειες, Λάπωνες και πρωτότυποι «εξωτικοί» χαρακτήρες δημιουργούν μία μουσικο-θεατρική παράσταση, ενώ προχωρούν προς τη σκηνή του Golden Hall, παρέα με 30 παιδιά από το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το πολύ-αναμενόμενο count down αναλαμβάνει στις 19.30′ η Ελένη Μενεγάκη, με το σύνθημα της οποίας θα ανάψουν τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall. Πυροτεχνήματα, μία βροχή αστεριών, μία κλήρωση για αμέτρητα δώρα από τα καταστήματα του Golden Hall και τραγούδια θα συμπληρώσουν τη γιορτή αυτή που σας περιμένει όλους.

GH-Xmas_Artboard 4

Η γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» ενώ μία ιδιαίτερη δράση ανακύκλωσης «Ελάτε να ανακυκλώσουμε όλοι «Μαζί για το παιδί» σας προσκαλεί να ανακυκλώσετε παλιά σας χαρτιά και αντικείμενα στους ειδικούς κάδους καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Κάδοι για κάθε υλικό, όπως χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί αλλά και μπαταρίες & μικρές ηλεκτρικές συσκευές τοποθετούνται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό χώρο του Golden Hall και περιμένουν τη δική σας συμβολή στην ενέργεια αυτή.

Επισκεφθείτε το Golden Hall καθόλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων με τους αγαπημένους σας, φωτογραφηθείτε με τον Άγιο Βασίλη και γνωρίστε από κοντά τη χριστουγεννιάτικη μασκότ, Pollar Bear. Δοκιμάστε γευστικές λιχουδιές στα εργαστήρια Σοκολάτας, μαλλί της γριάς, ζεστό κρασί και διασκεδάστε με τις μπαλονοκατασκευές.

It’s good to know:
Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 10.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους, παρέχοντας ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη.

error: Content is protected !!