ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Fay’s Control συνάντησε τη Φανή Χαλκιά λίγο πριν την άφιξη του πρίγκιπα της!

Την συνάντησα την περασμένη Κυριακή σε κάτι εγκαίνια και έλαμπε από ευτυχία, ενώ ήταν ομορφότερη από ποτέ! Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Φανή Χαλκιά που θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Λούη Καραμάνο. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού της, που αναμένεται να γεννηθεί περί τα τέλη Νοεμβρίου. Και την ξανασυνάντησα! Χαλαρή κι ευδιάθετη, σε πρόσφατη επίσκεψή της στο γνωστό κατάστημα βρεφικών ειδών The Baby City στο Μαρούσι, όπου η Φανή Χαλκιά επέλεξε όλα τα απαραίτητα για το μικρό διάδοχο, που όπως μας εξομολογήθηκε , από το υπερηχογράφημα φαίνεται ότι μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά του.


Η κορυφαία αθλήτρια μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, καθώς διατηρείται σε άψογη φόρμα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, δεδομένου ότι εξ’αρχής είχε μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη που δεν την ταλαιπώρησε καθόλου, ούτε επηρέασε τις διατροφικές της συνήθειες. Όπως είπε στο Fay’s Control, δεν έχει κανένα άγχος για την ώρα του τοκετού, και απολαμβάνει να διαβάζει μελέτες για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και τη μετέπειτα διαπαιδαγώγηση. Έδειξε μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις συμβουλές των υπευθύνων του Baby City, που την κατεύθυναν βήμα προς βήμα στη σωστή επιλογή όλων των απαραίτητων βρεφικών ειδών, από το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου μέχρι το παρκοκρέβατο και την αναπαυτική πολυθρόνα θηλασμού.
Το ζευγάρι που είναι μαζί από το χειμώνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο γιος τους έρχεται να επισφραγίσει με καρμικό σχεδόν τρόπο μια φιλία ετών, που μόλις το Φεβρουάριο εξελίχθηκε σε σφοδρό έρωτα. Όπως παραδέχτηκε μάλιστα η ίδια, όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, που στην αρχή δεν είχε καν αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι σύντομα θα γίνει μανούλα. Προς το παρόν απλά ανυπομονεί να πάρει στην αγκαλιά της «το πιο πολύτιμο μετάλλιο της ζωής της» και το βέβαιο είναι πως αν ο γιος της πάρει τα γονίδια της μαμάς του, σε λίγα χρόνια η Φανή θα τρέχει… πίσω του!

Με το καλό Φανή! xxx

error: Content is protected !!