ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Fay’s Control σας προσκαλεί σε Ομιλία της Τζίνας Θανοπούλου με θέμα: “Τρόποι για να σώσουμε την σχέση μας από τον χωρισμό και Κλειδιά για ένα όσο πιο ανώδυνο χωρισμό γίνεται”!

Μετά τα πρόσφατα επίσημα στατιστικά στοιχεία που θέλουν τον έναν στους τρεις γάμους να διαλύεται και τους περισσότερους από εμάς να συσχετίζουμε τις δυσοίωνες αυτές έρευνες με την κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε, το Fay’s Control και η Εριφύλη Γαλλή, έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην -πιο επίκαιρη από ποτέ- Ομιλία της Ψυχο-Εκπαιδευτικής Συμβούλου, Τζίνας Θανοπούλου με θέμα: ” “Τρόποι για να σώσουμε την σχέση μας από τον χωρισμό και Κλειδιά για ένα όσο πιο ανώδυνο χωρισμό γίνεται”, στο Amaryllis, στην Κηφισιά.
Η γνωστή Ψυχολόγος θα μας δώσει χρήσιμα “Κλειδιά” ώστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σχέσης μας τόσο στα Εύκολα όσο στα Δύσκολα, ενώ θα πιούμε όλοι μαζί το τσάι μας αναλύοντας τις δυνατότητες να βοηθήσουμε τον γάμο ή την σχέση μας ή αν αυτό είναι ανέφικτο, να προχωρήσουμε σε “Επαναπροσδιορισμό-Χωρισμό” με τον πιο δυνατό ανώδυνο τρόπο.
Η Τζίνα Θανοπούλου θα αγγίξει και διεισδύσει σε δύσκολα θέματα όπως “Η Σωστή Επιλογή των Μαχών μας” , “Ο Σεβασμός στα χρόνια του Γάμου” αλλά και στο Διαζύγιο, η “Συγχώρεση”, η “Αυτονομία και οι Ανάγκες μας”, και φυσικά, το μεγαλύτερο ζήτημα που αφορά το “Παιδί” μέσα στην προβληματική σχέση των γονιών και στον επικείμενο χωρισμό τους.

16441373_634902820034267_1869441501_n

Είτε βρίσκεστε μέσα σε μία σχέση/γάμο πολλά χρόνια και θέλετε να ακούσετε Συμβουλές από την έγκυρη Ψυχολόγο είτε βρίσκεστε σε μία δύσκολη καμπή της σχέσης σας, και προσπαθείτε να την σώσετε ή να την τελειώσετε με όσο το δυνατόν πιο πολιτισμένο και ανώδυνο τρόπο, κλείστε την θέση σας εγκαίρως στο 210-6233769 και ελάτε στο Amaryllis να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Αυτή την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 19.00′ σας περιμένουμε με αρωματικό τσάι και πολλή τροφή για σκέψη!
Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο Amaryllis 210-6233769, ενώ λόγω αυξημένης ζήτησης, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

fayscontrol_facebook_logo

Σας περιμένουμε!

It’s good to know: 

Τζίνα Θανοπούλου

Τζίνα Θανοπούλου

Η κ. Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., HARVARD University είναι Ψυχο – Εκπαιδευτική Σύμβουλος Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων, Ζευγαριών και Οικογένειας. Έχει εξειδίκευση σε Γυναικεία Θέματα, Εικόνας Σώματος Αυτοπεποίθησης και Διατροφικές Διαταραχές . Επίσης ασχολείται και με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την διαδικασία της Αυτοανακάλυψης.

Στο Harvard University, Graduate School of Education (HGSE) εξειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), καθώς & στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών, όπως επίσης στην Γυναικεία Ψυχολογία. Επίσης έχει εξειδικευτεί στο Harvard (Harvard medical school) στη «Θετική ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» & «Mindfulness» ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ με τον Dr. Jon Kabbat – ZINN & στη Συναισθηματική ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (E.Q.) παιδιών, Έφηβων και Ενηλίκων με τον Dr. Daniel Goleman .

Είναι Μέλος του Harvard Club of Greece, Σύλλογος Αποφοίτων του Παν. Harvard στην Ελλάδα (Harvard Alumni Association , HAA), όπου έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. από το 1998 – 2015, αρχικά σαν Γενική Γραμματέας & απο το 2010-2015 ως Αντιπρόεδρος Β .

Είναι Έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. Eπίσης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας, American Psychological Association APA, # 8115-3381 ) από το 1996. Επίσης είναι μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και του ICF International Coatching Federation

Ήταν 16 χρόνια Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής του International School of Athens, ISA & μέλος του Executive Committe. Καθώς και πριν για 4 χρόνια Συμβουλευτική Ψυχολόγος- Coordinator του Κέντρου Συμβουλευτικής του σχολείου PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος .

Από το Φεβρουάριο του 2015 είναι συνεργάτης – αρθρογράφος της  Huffington Post.gr σε ψυχολογικά – κοινωνικά – εκπαιδευτικά θέματα, όπως και σε άλλα έγκριτα έντυπα και διαδικτυακά μέσα.

Επίσης ειναι Επιστημονικός Συμβουλος στο i-paidi, το πρώτο διαδυκτιακό site για πληροφορίες και υπηρεσίες για παιδιά με ΔΕΠΥ.

Συμμετέχει & παρουσιάζει την έρευνα της σε διεθνείς επιστημονικές ομάδες και συνέδρια στον τομέα της Συμβουλευτικής Υποστήριξης & Εκπαίδευσης παιδιών, εφήβων & ενηλίκων.

Τηλέφωνο Επικοιωνίας: +306945541188

error: Content is protected !!