ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Υψηλά εχέγγυα για ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά!

Υψηλά εχέγγυα για ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, αύξηση μεριδίου για το 2019, ενίσχυση λειτουργιών, ψηφιακές καινοτομίες, νέες υπηρεσίες, επέκταση εργασιών σε εξειδικευμένους ασφαλιστικούς τομείς με ταυτόχρονη ενίσχυση της ήδη υψηλής φερεγγυότητάς της, παρουσίασε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Διοικητικού Προσωπικού αλλά και επιλεγμένων συνεργατών της που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Νικόλαος Μακρόπουλος, Katleen Μακροπούλου

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, κος Νικόλαος Μακρόπουλος και Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε το στίγμα του για την ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα και για την Εταιρεία αυτόνομα, επισημαίνοντας σχετικά: «Έχουμε όλα τα εχέγγυα για μια ισχυρότερη συνέχεια. Διαθέτουμε υψηλή φερεγγυότητα, ισχυρή τεχνογνωσία όχι μόνο στους μεγάλους κινδύνους αλλά και σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών. Νέα προϊόντα, νέοι σχεδιασμοί, νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες, νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να τις κατακτήσουμε».

Πανοραμική θέα από τον Ναυτικό Όμιλο

Κομψή λεπτομέρεια

Νικόλαος Μακρόπουλος

Άποψη από την βραδιά

Θεοδώρα Σταθούρου Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., Νικόλαος Μακρόπουλος

Για το μέλλον, η εταιρεία,  έχοντας διασφαλίσει τη φερεγγυότητα που της αξίζει, διαθέτοντας αναγνωρίσιμη οικονομική δύναμη, και με κεκτημένη τη συνέπεια που έχει αποδείξει ότι τη διακρίνει, διεκδικεί ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και το 2020 και τα επόμενα χρόνια με βασικό της όχημα και πλεονέκτημα τους συνεργάτες της, τους ασφαλισμένους της, που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και το ποιοτικό Διοικητικό της Προσωπικό.

Τα Μέλη Δ.Σ.: Νίκος Παπαχρονόπουλος, Albert Barry, Τζίνα Φλώρου, Σταύρος Κωνσταντάς, Νικόλαος Μακρόπουλος, Θεοδώρα Σταθούρου, Ανδρέας Παπαστάμου, Δήμητρα Τσακνιά

Νικόλαος Μακρόπουλος, Ανδρέας Παπαστάμου Μέλος Δ.Σ.

Νικόλαος Μακρόπουλος, Σταύρος Κωνσταντάς Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Μανώλης Σιατούνης Managing Director Aon Greece S.A.

Γιώργος Κούμπας, Νικόλαος Μακρόπουλος, Άννα Κούμπα

Αρετή Τσιρώνη, Νικόλαος Μακρόπουλος, Πάνος Τσιρώνης

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!