ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Exclusive: Οι διακοπές της Δούκισσας του Γιορκ, Sarah Ferguson, στις Σπέτσες!

Τριήμερες διακοπές στις Σπέτσες έκανε η Duchess of York, Sarah Ferguson, δηλώνοντας ερωτευμένη με το αριστοκρατικό νησί, τους ανθρώπους του και τους παραθεριστές του. Η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, αδελφού του Καρόλου, νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου, -ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ελλάδα-, έφτασε στο νησί των Σπετσών αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της στην Αθήνα, την 1η μέρα του Σεπτεμβρίου, ημέρα που το νησί γιορτάζει παραδοσιακά τον Άγιο Μάμα.
Η Δούκισσα του Γιορκ, επισκεύθηκε την εκκλησία του Αγίου Μάμαντος και ενθουσιάστηκε με το έθιμο που θέλει όλα τα παιδιά του νησιού να φτιάχνουν τα αυτοσχέδια καραβάκια τους από οικολογικά υλικά, και με τις φλογίτσες και τα λουλούδια τους, να τα αφήνουν μπροστά στην θάλασσα της εκκλησίας, να κάνουν το δικό τους ταξίδι.

Η Σάρα Φέργκιουσον βοηθάει τον Νικόλα και τον Νώε Ορλώφ να ρίξουν το καράβι τους μπροστά στην παραλία του Άγιου Μάμα

Ο Νικόλας και ο Νώε Ορώφ ξεναγούν την Δούκισσα του Γιορκ στο έθιμο του Άγιου Μάμα

Rossella Manzetti, Sarah Ferguson

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στις Σπέτσες, η Σάρα Φέργκιουσον, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το νησί, την ιστορία του και τα έθιμα του, τους Ταρσανάδες του και τα Μουσεία του, να δοκιμάσει -και να ενθουσιαστεί- με τα αμυγδαλωτά του, και να δειπνήσει στο εστιατόριο του Χρήστου Ορλώφ, σε ένα από τα κομψά τραπέζια που αντικρίζουν τον φωτισμένο από το φεγγάρι μώλο του Αθανάσιου Τσαλδάρη.

Ο Χρήστος Ορλώφ υποδέχεται στο εστιατόριο του την Δούκισσα του Γιορκ

Μάλιστα, η Δούκισσα του Γιορκ, -και μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας- κατά την παραμονή της στις Σπέτσες έμεινε στο ξενοδοχείο Orloff, όπου οι οικοδεσπότες του, ο Χρήστος Ορλώφ και η σύζυγος του Rossella Manzetti, είχαν την χαρά και την τιμή να την δουν την εστεμμένη καλεσμένη τους, να βαφτίζει τις τρεις μεγάλες “κυρίες” του boutique hotel, τις Ελιές που κοσμούν τους χώρους του, και λίγο πριν την αναχώρηση της, να υποσχεθεί πως το επόμενο καλοκαίρι θα παραμείνει στις Σπέτσες για ολόκληρες τις θερινές της διακοπές. Άλλωστε, στις Σπέτσες παραθερίζουν και πολλά μέλη από την οικογένεια του άντρα της.

Η Σάρα Φέργκιουσον “βάφτισε” τιος ελιές του Αρχοντικού Ορλώφ

Η Δούκισσα του Γιορκ υποσχέθηκε να ξαναεπισκευθεί το νησί του χρόνου το καλοκαίρι, και να παραμείνει για το σύνολο των διακοπών της

Au revoir Duchess … ✨

error: Content is protected !!