ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Davictor: Το -νέο- απόλυτο Posh Club του Apollon Vicroratos στο Chelsea!

“Let the beauty you love, be what we do” -Apollon Victoratos

…Big Ben, Fish & Chips, Davictor…θα μπορούσε να είναι η χαρακτηριστική τουριστική διαδρομή για κάποιον που επισκέπτεται για πρώτη φορά την βρετανική πρωτεύουσα… Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και με την τουριστική διαδρομή του “Sex & The City” στη Νέα Υόρκη; Για τους υπόλοιπους που επισκέπτονται πολλά χρόνια και πολύ συχνά το Λονδίνο, οι διαδρομές είναι άλλες, πιο ψαγμένες… Η διεύθυνση 4 Ellis Street, στο Knightsbridge όπου βρίσκεται το Hair Salon του  Apollon Victoratos, το «Davictor», εξακολουθεί να είναι πάντα η πρώτη must στάση. Το ραντεβού όμως με τον hair stylist του sir Elton John, τουTom Ford, της Μέριλ Στριπ, του Μίκι Ρουρκ, της συζύγου του Εμίρη του Κατάρ, Σεϊχά Μοζά, και της συντρόφου του Ρώσου κροίσου Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάρια Ζούκοβα μεταξύ πολλών πολλών άλλων billionaires και blue blooded , πρέπει να κλειστεί από καιρό….

Έτσι ξεκινούσα το αφιέρωμα που έγραψα για τον Απόλλωνα Βικτωράτο τον Φεβρουάριο του 2015, και τίποτα δεν έχει αλλάξει έκτοτε από την μαγική του αύρα, εκτός από την διεύθυνση του.

Talk of the town: Το Davictor μετακόμισε σε νέα διεύθυνση στο Chelsea!

Follow me…

Ο διάσημος hair stylist της βρετανικής πρωτεύουσας, που πίνουν νερό στο όνομα του οι κομψότερες εκπρόσωποι των βασιλικών Οίκων της Ευρώπης και τα “It” Girls του Λονδίνου για το five days blow dry και φυσικά για το rainbow color με τις πιο φυσικές ανταύγειες που μπορείς να ονειρευτείς αλλά και το diamond haircut που δεν επιτρέπει την εμφάνιση της ψαλίδας στα περιποιημένα μαλλιά της διάσημης πελατείας του, μετακόμισε σε νέα διεύθυνση στο Chelsea, μετατρέποντας το Davictor στο απόλυτο Posh Club της βρετανικής αριστοκρατίας.

Their Five Day Blow Dry is an award winner and promises lasting volume sexy and glamorous curls that will last up to 5 days. No matter your hair type or length, you can expect a look that will hold regardless of humidity and rainy forecasts. There’s nowhere in London where you can get a better blow-dry. Schedule your appointment with Apollon at your earliest convenience.

“Ψηφίδες Bizzaza, καθρέφτες παντού, αυθεντικά έργα τέχνης, φρέσκα λουλούδια, και ένας υπέροχος κήπος για τις μέρες με λιακάδα, δίνουν ένα αποτέλεσμα breath taking, πολυτελές και ταυτόχρονα μοντέρνο που θα το λατρέψουν όλοι όσοι περάσουν το κατώφλι στην 18 Britten St Chelsea, London SW3 3TU “ ;όπως έγραφε τις προάλλες και η Εύη Φέτση για τον νέο χώρο του αγαπημένου μας φίλου, και μιας και το φθινόπωρο με τις συχνότερες εκεί επισκέψεις μας πλησιάζει, σημειώστε στις ατζέντες σας τη νέα διεύθυνση του Davictor και κλείστε το ραντεβού σας στο  44 20 7730 4312, για να είστε και εσείς από τις τυχερές που θα απολαύσετε το famous five days blow dry από τα υπέροχα χέρια του Απόλλωνα!

Συγχαρητήρια αγαπημένε μου! Καλορίζικο και μόνο επιτυχίες εύχομαι!
Σου στέλνω φιλιά και αμυγδαλωτά… xxx ❤

error: Content is protected !!