ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εξαιρετική Ομιλία της Τζίνας Θανοπούλου στον ΣΑΚΑ!

Με την ευκαιρία της Ημέρας Γυναίκας οργανώθηκε δια ζώσης μετά από αρκετό λόγω κορονοϊού, στο ΣΑΚΑ, του Κολλεγίου Αθηνών Ψυχικού, με παρουσία πάνω από 85 Γονέων και πρωτοβουλία της Ρίτας Πικρού- Μωραϊτάκη, μια πολύ ενδιαφέρουσα Ομιλία με Διαδραστική Συζήτηση της Συμβουλευτικής Ψυχολόγου & Συμβούλου Προσωπικής ανάπτυξης Τζίνας Γ. Θανοπούλου , EDM, MA HARVARD University με θεμα : “Γυναίκες Νικήτριες Ζωής: Πως οι σημερνές γυναίκες μπορούν να υιοθετήσουν Κλειδιά & Δεξιότητες Συναισθηματικής Νοημοσύνης, EQ, για ισορροπήσουν και να ξεπεράσουν  τις σύγχρονες Δοκιμασίες”.

Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη Τζίνα Θανοπούλου

Η Ομιλία καθώς και η συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ της καταξιωμένης Ψυχολόγου και των Γονέων του Κολλεγίου, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, και κράτησε αμείωτη τη προσοχή και το ενδιαφέρον των εκλεκτών καλεσμένων.

Η διαπρεπής Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University

Η εξαιρετική αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση της Τζίνας Γ. Θανοπούλου, με ένα appreciation δώρο για την ανιδιοτελή προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στους Γονείς του Κολλεγίου Αθηνών Ψυχικού, μέσα από τις πάντα ενδιαφέρουσες Ομιλίες και τα επιτυχημένα Σεμινάρια!

Μάλιστα, πολύ σύντομα, ο Σύλλογος Γονέων θα διοργανώσει την επόμενη εξαιρετική ομιλία με τις δύο Ψυχολόγους του  Harvard University, Τζίνα Γ Θανοπούλου και Δρ Λίζα Βαρβόγλη, με κεντρικό θέμα την Θετική Ψυχολογία Και την Αντιμετώπιση της Τοξικότητας στα Δύσκολα.

Φανή Λεβέντη Φαίνη Χατζηαθανασιάδη Τζίνα Θανοπούλου Κατερίνα Συνολάκη Κατερίνα Πανουσοπούλου Μαίρη Τριανταφύλλου Κασταλία Σαμοϊλη

Κατερίνα Ζαφειροπούλου Φανή Λεβέντη Τζίνα Θανοπούλου Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη Κατερίνα Πανουσοπούλου

Μαρία Κοτρώτσιου Λίζα Βάρβογλη Τζίνα Θανοπούλου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!