ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Everyday is World Aids Day: Σήμερα θα είμαι και εγώ εκεί!

Πριν από δεκαοχτώ χρόνια οι ιδρυτές και εργαζόμενοι της μάρκας συγκεντρώθηκαν σε ένα δωμάτιο και αποφάσισαν ότι η M·A·C θα υποστήριζε τον αγώνα κατά του HIV/AIDS, καθώς αρκετοί φίλοι, εργαζόμενοι και συγγενείς είχαν ήδη νοσήσει. Παρόλο που οι εργαζόμενοι στη M·A·C ξεπερνούν τους 15,000 παγκοσμίως, έχουν καταφέρει μια ισχυρή προσωπική δέσμευση στο έργο του M·A·C AIDS Fund.
Φέτος η M·A·C έγινε ο μεγαλύτερος δωρητής χρημάτων στον κόσμο συνεισφέροντας σε προγράμματα για την καταπολέμηση του AIDS σε όλο τον κόσμο!

Το πρόβλημα είναι ότι λιγότεροι από τους μισούς οροθετικούς ανά τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Χρειάζεται ακόμα αρκετή προσπάθεια προκειμένου όλοι οι οροθετικοί να έχουν πρόσβαση σε θεραπεία. Με τη συμβολή και την υποστήριξή σας, το MAC AIDS Fund θα ηγηθεί στην εξάρθρωση του θανατηφόρου ιού όπως ακριβώς ηγήθηκε δεκαοχτώ χρόνια πριν στον αγώνα για την καταπολέμηση του.
Με περισσότερους από 33 εκατομμύρια ανθρώπους να ζουν με τον ιό HIV/AIDS, και την υπόσχεση ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην θεραπευτική αγωγή, η συνεχής μας δέσμευση στην καταπολέμηση του ιού, είναι πιο ισχυρή από ποτέ.

mac_aids_fund_main_page_Miley_2

Από την ίδρυσή του, το 1994, το M·A·C AIDS Fund αγωνίζεται σταθερά για περισσότερη ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση γύρω από το AIDS, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτό. Από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, το M·A·C AIDS Fund έχει συγκεντρώσει πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, χρήματα τα οποία συλλέγονται από τις πωλήσεις των προϊόντων VIVA GLAM. Αυτή τη στιγμή το MAC AIDS FUND αποτελεί  το ΝΟ 1 μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει ανθρώπους και οργανισμούς που μάχονται καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών των οροθετικών.

DK Lang

Kd Lang

H σειρά προϊόντων VIVA GLAM περιλαμβάνει Lipstick & Lipglass, το 100% των εσόδων των οποίων πηγαίνουν στο MAC AIDS FUND,  με σκοπό την ανακούφιση των οροθετικών και την καλυτέρευση της καθημερινότητάς τους. Μέχρι στιγμής έχουν πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες του VIVA GLAM  διάσημοι σούπερ σταρ όπως η Christina Aguilera, η Linda Evangelista, η Chloë Sevigny, ο Boy George, η Mary J. Blige, η Shirley Manson, η Missy Elliott, ο Elton John, η Lil’ Kim, η RuPaul, η k.d. lang η Pamela Anderson, η Dita Von Teese, η Eve, η Lisa Marie Presley, η Debbie Harry, η Fergie, η Cindy Lauper, η Lady Gaga, o Ricky Martin, η RIHANNA και πρόσφατα η Miley Cyrus. Αυτοί οι σταρ είναι ταυτόχρονα εκπρόσωποι του M·A·C AIDS Fund, με αποστολή την ενημέρωση των πελατών της M·A·C και του ευρύτερου κοινού γύρω από τον ιό HIV/AIDS.

Lady Gaga & Cyndi Lauper

Lady Gaga & Cyndi Lauper

It’s good to know: 

Στην Ελλάδα έχουμε προσφέρει συνολικά το ποσό του 1,200,0000€  από το 2001 έως σήμερα υποστηρίζοντας οργανισμούς και οργανώσεις προσφέροντας ήδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε το ΚΕΕΛΠΝΟ όπου συγχρηματοδοτήσαμε με το Υπουργείο Υγείας έναν ξενώνα για τη στέγασή τους, τους Γιατρούς του Κόσμου, τη UNICEF, την Action Aid αλλά και τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπως το Κέντρο Ζωής, την Praxis και άλλους.

67903bdfaf6fe65212d1aa018a219c85_L

Τέλος η MAC Ελλάδας τα τελευταία 4 χρόνια έχει στηρίξει με το ποσό των 380,000€ τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ “MEDICINE DUMONDE” σε ένα πρόγραμμα σίτισης, εμβολιασμού και ιατρικής περίθαλψης νεογνών και βρεφών που φέρουν τον ιό του HIV/AIDS.

Ελάτε όλοι σήμερα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου από τις 18:00′ έως τις 21:00′ στο κατάστημα της MAC στην Ερμού , και θα ενημερωθούμε όλοι μαζί για τα οφέλη από την αγορά ενός και μόνο Lipstick!

MAC Invites you

ΠΟΤΕ: Τρίτη 1η Δεκεμβρίου
ΠΟΥ : ΜΑC STORE Eρμού 44
ΩΡΕΣ EVENT: 18:00 – 21:00
HASTAGS: #MACAIDSFUND #VIVAGLAM

GJ9L34F
Αγοράζοντας ένα MAC VIVA GLAM, μπορείτε παγκοσμίως να συνεισφέρετε:

Να εξασφαλίσετε 5 γεύματα σε ένα παιδί που πάσχει από τον Ιό HIV/AIDS

Να αγορασθούν τα ημερήσια απαραίτητα φάρμακα για ένα παιδί που φέρει τον ιό

Nα αγορασθούν 280 προφυλακτικά για να αποτρέψουν την μετάδοση του ιού

Να πραγματοποιηθούν 14 HIV Tests σε 14 διαφορετικούς ανθρώπους

Να εξασφαλισθεί πρωινό γεύμα για 12 πάσχοντες από τον ιό

Να αγορασθούν φάρμακα για 5 εγκύους που φέρουν το ιό αποτρέποντας την μετάδοση στα παιδιά που κυοφορούν

Να αγορασθούν και να μοιρασθούν 10 HIV testing kits

Nα αγορασθούν βασικά τρόφιμα για μια 4μελή οικογένεια για ολόκληρη την ημέρα

Να αγορασθούν 35 κουτιά γάλα και να μοιρασθούν στα παιδιά που φέρουν τον ιό

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Everyday is World Aids Day: Σήμερα θα είμαι και εγώ εκεί!

error: Content is protected !!