ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ελάτε στο The Pop Up Project και κερδίστε δύο υπέροχα ταξίδια σε Αράχωβα & Βόλο!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Ξεχωριστές και ιδιαίτερες όσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο θα είναι και το ίδιο το event!
Λοιπόν, οι φίλοι που θα επισκεφθούν το περίπτερο της Smile Acadimos στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για δύο υπέροχα δώρα, προσφορά του καλύτερου ταξιδιωτικού γραφείου, και Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης μας!

Τα δώρα που θα κληρωθούν για δύο τυχερούς το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου είναι:
– Διαμονή για 2 νύχτες σε 1 δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Domotel Anemolia Resort 4* στον αγαπημένο χειμερινό προορισμό της Φωκίδας, την Αράχωβα!

Domotel Anemolia Resort, στην Αράχωβα!

Domotel Anemolia Resort, στην Αράχωβα!

– Διαμονή για 2 νύχτες σε 1 δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Domotel Xenia Volos 5*, στους πρόποδες του Πηλίου, στον γραφικό Βόλο!

Domotel Xenia Volοs, στον Βόλο!

Domotel Xenia Volοs, στον Βόλο!

Το αγαπημένο μας -έως εμμονή- ταξιδιωτικό γραφείο Smile Acadimos μας προσκαλεί να επισκεφτούμε το corner του στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές και να μας ενημερώσουν για τα νέα, ανανεωμένα ταξιδιωτικά τους προγράμματα!

acadimos banner
Σημείωση: Η διαμονή στα παραπάνω ξενοδοχεία που προσφέρεται ως δώρο για τους τυχερούς της κλήρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 31/10/2016, εκτός εορταστικών περιόδων, όπως Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα κ.λπ.

error: Content is protected !!