ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εθνική Ημέρα Αθλητισμού του Κατάρ

Η Πρεσβεία του κράτους του Κατάρ στην Αθήνα , σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι , στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της για την Εθνική Ημέρα Αθλητισμού του Κατάρ, διοργάνωσε φιλικό αγώνα μπάσκετ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Μετς. Στις αθλητικές εκδηλώσεις της πρεσβείας παρέστησαν αρχηγοί Ξένων Διπλωματικών Αποστολών στην Αθήνα , Διευθυντές διευθύνσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και πολλοί άλλοι επίσημοι από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Πρέσβης του Κατάρ Abdulaziz Ali Al-Naama, κα.  Μιχαλοπούλου Ελένη  Διευθύντρια Διεύθυνσης Β3 του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, κα. Ρόζα Ιερεμία Πληρεξούσιος Υπουργός Α΄Δ/ΝΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικού, κ. Χρήστος Καλούδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με Καρότσι

Ο Πρέσβης του Κατάρ Abdulaziz Ali Al-Naama παραδίδει το κύπελλο στον κ. Χρήστο Καλούδη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με Καρότσι.

Το Κράτος του Κατάρ καθιέρωσε αυτή την ημέρα με στόχο την προώθηση του αθλητισμού και την επισήμανση των ηθικών και ανθρώπινων αξιών που προσφέρει ο Αθλητισμός , τόσο στη σωματική υγεία όσο και στην ψυχική υγεία . Η απόφαση αυτή του κράτους του Κατάρ αποσκοπεί επίσης στην εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με την σημασία του αθλητισμού και την ένταξη του στην καθημερινή τους ζωή, καθ όλη την διάρκεια του έτους. Με την λήξη του αγώνα η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα διένειμε μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες .

error: Content is protected !!