ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κύριος Κώστας Μπακογιάννης, τον οποίο υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας.
Υποδεχόμενη τον κύριο Μπακογιάννη, η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε για την συγκινητική του πρωτοβουλία να επισκεφθεί τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τονίζοντας την σημασία που έχει η συμπαράσταση της νέας γενιάς.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμει στον Κώστα Μπακογιάννη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”

Η κυρία Βαρδινογιάννη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κύριο Μπακογιάννη για την στήριξή του, τού απένειμε την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» το αστέρι της «Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας». Ο κύριος Μπακογιάννης ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την μεγάλη τιμή τονίζοντας στην ομιλία του την σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ». «Νιώθω ότι αυτός ο Σύλλογος έχει δώσει πραγματικό νόημα στην λέξη ΕΛΠΙΔΑ. Και νιώθω πραγματικά ότι το μυστικό αυτής της μοναδικής προσφοράς είναι ότι όταν επισκέπτεται κάποιος την Ογκολογική Μονάδα Παίδων νιώθει σαν να βρίσκεται σε ένα ζεστό σπιτικό και τον υποδέχεται μια οικογένεια, ανοίγοντας την αγκαλιά της. Και βέβαια είναι αξιοθαύμαστο, πραγματικά, ότι η «ΕΛΠΙΔΑ» έχει καταφέρει να δημιουργήσει ευρύτερες συμμαχίες. Δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις. Όλοι προσφέρουν για τα παιδιά. Η «ΕΛΠΙΔΑ» κατάφερε να ενώσει ακόμα και τους αιώνιους αντίπαλους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς και οι δυο ομάδες στέκονται στο πλευρό του Συλλόγου!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο οποίος προσέφερε στην κυρία Βαρδινογιάννη ένα συμβολικό αναμνηστικό από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ένα μαντήλι με αναπαράσταση εκθέματος από το Μουσείο των Δελφών.

credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!