ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ

Το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι , εποσκέφθηκαν οι εκπρόσωποι της Εταιρίας Nortec Multimedia, κ.κ. Ειρήνη Κοζαδίνου, Ιωάννης Τσούμος και Μανώλης Τσακάλης. Η Nordec Multimedia, από τους σταθερούς χορηγούς της ΕΛΕΠΑΠ ,βρίσκεται στο πλάι των παιδιών της Ιδρύματος, συμμετέχοντας και στο Πρόγραμμα : « Υιοθεσία Παιδιών σε Ανάγκη» για πάνω από τρεις συνεχόμενες χρονιές. Στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων, η Nordec Multimedia, μέσα από μια διαδραστική ενέργεια στο «The Mall Athens» κάλεσε μικρούς και μεγάλους να παίξουν με τους ήρωες της Nintendo αλλά και να διαγωνιστούν στα νέα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν. Επιπλέον, για κάθε προϊον της που πωλούνταν το Δεκέμβριο μέσα από τα δίκτυα καταστημάτων Public και Γερμανός, η εταιρία προσέφερε 1€, για να δώσει ώθηση στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Χριστίνα Κατσουρίδη, Ηρώ Κόβα, Ειρήνη Κοζανίδου, Ιωάννης Τσούμος, Μανώλης Τσάκαλης

Χριστίνα Κατσουρίδη, Ηρώ Κόβα, Ειρήνη Κοζανίδου, Ιωάννης Τσούμος, Μανώλης Τσακάλης

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας, κατά την επίσκεψή τους , κατέθεσαν οικονομική δωρεά , αποτέλεσμα της επιτυχημένης χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της Nintendo , ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και να ενημερωθούν για τα προγράμματα αποκατάστασης που εφαρμόζει.

Η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κα Ηρώ Κόβα και η Γενική Γραμματέας κα Χριστίνα Μαρούγκα-Κατσουρίδη, μαζί με μέλη του Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για την συνεχή στήριξή τους, τους πρόσφεραν τιμητική, αναμνηστική πλακέτα.

elepap2

elepap3

elepap4

It’s good to know:

Η ΕΛΕΠΑΠ,www.elepap.gr, στα 78 χρόνια λειτουργίας της, με 6 Κέντρα πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο και 200 άτομα εξειδικευμένο Προσωπικό, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, διοργανώνει, συμμετέχει , πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές επιστημονικές και θεραπευτικές μεθόδους αποκατάστασης, σ’ένα πρόγραμμα ολιστικής παρέμβασης, με διεπιστημονική ομάδα, στην υπηρεσία των παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Παράλληλα λειτουργεί: Σύγχρονο Κέντρο Ανάλυσης-Βάδισης και Κίνησης, Τηλεματικές Υπηρεσίες, Πρόγραμμα Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής , από 18 μηνών έως και 6 ετών , συνδυάζοντας εκπαιδευτική και θεραπευτική παρέμβαση, πρωτοποριακό ερευνητικό Πρόγραμμα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης για ενήλικες ,μετά από εγκεφαλικές βλάβες σε συνεργασία με το Day Treatment Head Trauma Program του Rusk Institute of Rehabilitation Medicine, του New York School of Medicine της Νέας Υόρκης, Πρότυπη Μονάδα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης Παιδιών με Εγκεφαλικές Βλάβες, Πρόγραμμα Ημερήσιας Φροντίδας, καθώς και Πρόγραμμα για την Ολιστική Θεραπευτική Παρέμβαση Βρεφών, από ημερών έως και 2 ετών. Σε ετήσια βάση αγκαλιάζει πάνω από 1.500 παιδιά με αναπηρία !

Φωτογραφίες: StudioPanoulis

error: Content is protected !!