ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο ελληνικός τελικός του Bacardi Legacy Global Cocktail Competition ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αναδεικνύοντας νικητή τον Χάρη Δάρρα και το cocktail του ‘Clandestino’ που θα ταξιδέψει στο Σύδνεϋ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, οι 4 διαγωνιζόμενοι, Αλέξανδρος Γκικόπουλος, Χάρης Δάρρας, Μάριος Ηλιόπουλος και Xavier Μισαηλίδης, παρουσίασαν τα cocktails τους στην κριτική επιτροπή και σε όλους τους προσκεκλημένους που παρευρέθησαν στο ‘Cotsen Hall’ για να τους στηρίξουν.

Daniele Dalla Pola David Cordoba Χάρης Δάρρας,  Γιάννης Κοροβέσης, Philip Bischoff

Daniele Dalla Pola David Cordoba Χάρης Δάρρας, Γιάννης Κοροβέσης, Philip Bischoff

Χάρης Δάρρας

Χάρης Δάρρας

Φίλοι και γνωστοί έγιναν αμέσως μία οικογένεια και παρακολούθησαν τον τελικό με αμείωτο ενδιαφέρον. Τα Bacardi cocktails πρωταγωνίστησαν ενώ οι συζητήσεις για το νικητή δεν σταμάτησαν σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

nadia4nadia5

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Νάντια Μπουλέ και Σπύρος Κερκύρας ενθάρρυναν συνεχώς τους διαγωνιζόμενους και συνομιλούσαν με το κοινό για το διαγωνισμό και την εμπειρία αυτή. Φυσικά δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν και εκείνοι τα 4 cocktails χωρίς όμως να αποκαλύψουν το αγαπημένο τους. Τα μέλη της κρητικής επιτροπής, David Cordoba, Philip Bischoff, Daniele Dalla Pola και Γιάννης Κοροβέσης παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και τις δύο φάσεις του διαγωνισμού, τόσο την παρουσίαση για το επικοινωνιακό πλάνο προώθησης των διαγωνιζομένων όσο και την δημιουργία του cocktail τους και ανέδειξαν νικητή τον Χάρη Δάρρα. Το αποτέλεσμα όπως ανέφεραν κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έτσι το ‘Clandestino’ και ο δημιουργός του θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία στις 3 Μαΐου και θα βρεθούν ανάμεσα στους κορυφαίους bartenders 35 ακόμα χωρών για τον παγκόσμιο τελικό του Bacardi Legacy Global Cocktail Competition.

Νάντια Μπουλέ, Σοφία Τερζοπούλου

Νάντια Μπουλέ, Σοφία Τερζοπούλου

Ας ευχηθούμε στο Χάρη και το ‘Clandestino’ να είναι αυτή η δική τους στιγμή και να γράψουν τη δική τους σελίδα στη διακεκριμένη κληρονομιά του Bacardi!!!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!