ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των αθλητών του Charity4U!

Σε μία ιδιαίτερα θερμή βραδιά πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Αγγελάκια» στο Χαλάνδρι η συνάντηση φίλων και αθλητών του Charity4U, πριν ξεκινήσει η επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων! Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αγώνες τους!
Η Κατερίνα Δίβαρη, 17 ετών, αθλήτρια ιστιοπλοΐας στην κατηγορία RSX, μετά την πρώτη θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αναχωρεί την Πέμπτη για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία, που ξεκινούν στις 22 Ιουνίου. Ο Νίκος Παπαγγελής, 18 ετών, παρα-ποδηλάτης, μετά από τα πανελλήνια ρεκόρ που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας, θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία μεταξύ 6 και 8 Αυγούστου. Ο Απόστολος Χρήστου, 21 ετών, κολυμβητής, έπειτα από τα 3 χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Διεθνές Μίτινγκ της Μασσαλίας τον Απρίλιο, θα αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες στις 23-25 Ιουνίου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 30 Ιουνίου. Οι Κωνσταντίνος και Μάριος Γράψας, 18 και 21 ετών, αντίστοιχα, αθλητές του τραμπολίνο, θα συνεχίσουν τις εντατικές προπονήσεις τους ενόψει της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στη Ρωσία τον Νοέμβριο.

Μαρίνα Κουταρέλλη Γιάννης Δρυμωνάκος

Στέφανος Δημητριάδης, Μαρίνα Κουταρέλλη, Δημήτρης Κουλούρης, Γρηγόρης Σουβατζόγλου

Κατερίνα Δίβαρη, Νίκος Παπαγγελής, Απόστολος Χρήστου, Μάριος Γράψας,Κώστας Γράψας

Η οικοδέσποινα Έφη Σίψα, ιδρυτικό μέλος του Charity4U και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου ‘Αγγελάκια’  είπε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να στηρίζουμε 5 νέους και εξαιρετικούς έλληνες αθλητές στην εκπλήρωση των ονείρων τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ευρύτερη οικογένεια του Charity4U που μας τίμησε με την παρουσία της απόψε το βράδυ!»

error: Content is protected !!