ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίδειξη Μόδας του Βασίλη Ζούλια στην Οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου, για τη στήριξη του ELPIDA Youth!

Στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με το μοναδικό άρωμα της Αθήνας να δροσίζει τους εκλεκτούς καλεσμένους, πραγματοποιήθηκε προχθές, η μαγευτική παρουσίαση της Συλλογής Υψηλής Ραπτικής του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια για τον Χειμώνα 2022-2023, για τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μαριάννα Λαιμού, Βασίλης Ζούλιας, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη, Περικλής Κονδυλάτος

Η Πρόεδρος της Επιτροπής ELPIDA Youth κυρία Μαριάννα Λαιμού συγκινημένη ευχαρίστησε στην έναρξη της επίδειξης τον σχεδιαστή και όλους τους παριστάμενους εκ μέρους και της Προέδρου του Σωματείου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη: « Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε σήμερα το βράδυ να στηρίξετε την ΕΛΠΙΔΑ και τα παιδιά μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εκ μέρους της Προέδρου μας, κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλους και φυσικά στον κύριο Βασίλη Ζούλια για όλα όσα έκανε σήμερα για την ΕΛΠΙΔΑ».

Μαριάννα Λαιμού

Οι παριστάμενοι εντυπωσιάστηκαν από την μοναδική ατμόσφαιρα, τις κομψές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια και τα πρωτότυπα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου με έμπνευση από την αρχαιότητα. Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν πέντε από τα χιλιάδες αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αληθινοί μαχητές της ζωής, εμφανίστηκαν μπροστά στο κοινό, κρατώντας από το χέρι την κυρία Μαριάννα Λαιμού, για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.

Arianna Rockefeller, Μαριάννα Λαιμού, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Αξίζει να σημειωθεί πως η Συλλογή Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για τον Χειμώνα 2022-2023 ήταν αποκλειστικά σε άσπρο και μαύρο, φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς και μετάξι και ήταν εμπνευσμένη από τις περιγραφές του διάσημου συγγραφέα Truman Capote για τις μούσες της υψηλής κοινωνίας της δεκαετίας του 1950.

Special guest ήταν η Arianna Rockefeller, εγγονή της Peggy και του David Rockefeller, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του David Rockefeller Fund.

Περικλης Κονδυλάτος, Δωροθέα Μερκούρη, Βασίλης Ζούλιας, Τόνια Φουσέκη

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν η Α’ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής ELPIDA Youth του «Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Αλεξία Αντσακλή – Βαρδινογιάννη, η Γενική Γραμματέας της ΕΛΠΙΔΑΣ κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η Γενική Γραμματέας του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Advisory Committee του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρίες Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου, Μελίνα Δασκαλάκη, Ζέττα Αντσακλή, Ρίτα Πικρού-Μωραΐτακη, τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth Έμιλυ Βαφειά, Τόνια Βασιλοπούλου καθώς και μέλη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» που έδωσαν το «παρών» για να στηρίξουν τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

Ντέλα Ρούνικ

Μαίρη Φιξ

Φαίη Μπαρμπαλιά, Μπουμπού Μπαρμπαλιά

Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλη

Τόνια Βσιλοπούλου, Νινέτα Βαφειά, Έμιλυ Βαφειά

Αλεξία Ανστακλή-Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Λαιμού

Μελίνα Δασκαλάκη, Άννα Κούμπα

Μέμα Σιμονετάτου, Νιόβη Καλλέργη

Η κλασσική μουσική έδινε το τέμπο στα μοντέλα με τις εντυπωσιακές δημιουργίες που σε συνδυασμό με το υπέροχο σκηνικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου με θέα την Ακρόπολη, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και τις νεοκλασικές κατοικίες δημιουργούσε μια μαγική εμπειρία που κατενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Εντυπωσιακό και παράλληλα συγκινητικό ήταν το φινάλε του fashion show καθώς ο Pericles Kondylatos περπάτησε μαζί με την κυρία Μαριάννα Λαιμού και με παιδιά του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που έχουν θεραπευθεί ενώ ο Vassilis Zoulias στο grand finale περπάτησε με την επίτιμη καλεσμένη, Ariana Rockefeller.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

ΡΑΝΤΑ ΓΚΑΝΤΟΥΡ

ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

ΜΑΝΙΑ ΝΤΕΛΟΥ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΣΟΝΙΑ ΚΑΖΟΝΙ, ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΚΚΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΑΛΚHΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΓΑΙΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

LAOURA DE NIGRIS, ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΤΟΣ

ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ, ΕΥΗ ΓΚΡΙΝΤΕΛΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

ΕΥΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, ΝΙΟΒΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΑΝΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

Της επίδειξης ακολούθησε cocktail στο Dionysos Zonar’s.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis, Papadakis Press

error: Content is protected !!