ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επιχείρηση Αποτρίχωση: Done! ✔

Σαν χθες ήταν που ξεκίνησε η Ελμίνα το project Αποτρίχωση και σήμερα το ολοκλήρωσε! Ελάχιστο καιρό αφού έκανε την εμφάνιση της η ανεπιθύμητη  τριχοφυΐα και ακόμη πιο ελάχιστες ημέρες πριν την έλευση του κορονοϊού, ξεκίνησε το εφηβάκι μου τις μηνιαίες επισκέψεις της στο New Laser, κι έστω κι αν μεσολάβησαν δύο σκληρά lock-downs και αναρίθμητες αλλά αναπόφευκτες ακυρώσεις των προκαθορισμένων ραντεβού, σήμερα, με τη βοήθεια των κορυφαίων μηχανημάτων laser της Νατάσας Μπρεζάτη, η κόρη μου ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την σειρά την τακτική θεραπεία που την απάλλαξε από κάθε περιττό χνούδι!

Earlier today…

It’s good to know:
*Στην πραγματικότητα, πρόκειται για πάρα πολύ γρήγορη διαδικασία ιδίως σε μεγάλες περιοχές όπως είναι το πόδι, το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, πιάνει τις λευκές και ξανθές τρίχες, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί με τα ίδια αποτελέσματα και σε έγχρωμες επιδερμίδες, άρα και σε επιδερμίδες μετά από ηλιοθεραπεία ή μαύρισμα.
* Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, δεν χρησιμοποιεί ούτε καν την κρέμα Emla που χρησιμοποιούσαμε κάποτε για την αποφυγή του πόνου.
* Αν θέλεις να πας και εσύ μόνη σου ή με την κόρη σου στην Νατάσα Μπρεζάτη, πάρε τηλέφωνο στο
210 21 0805 0877 και πέρασε ένα από τα πιο ανέμελα καλοκαίρια της ζωής σου!

Καλό τριήμερο Πρωτομαγιάς! xxx 💋

error: Content is protected !!