Νήματα PDO στο Πρόσωπο και στο Σώμα για την Αντιμετώπιση της Χαλάρωσης!

03/05/2022 • MAKE

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους που προτιμάνε τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες για την αντιμετώπιση της Χαλάρωσης τόσο του Προσώπου όσο και του Σώματος, είναι τα Νήματα PDO, τα οποία, επιτυγχάνουν την ανόρθωση του δέρματος αλλά και τη διόρθωση των ρυτίδων γύρω από το στόμα και τα μάτια και τη χαλάρωση στο λαιμό, με αποτέλεσμα ορατό, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Το Fay’s Control απευθύνθηκε στην beauty guru Νατάσα Μπρεζάτη και στο επιστημονικό team του New Laser, και ρώτησε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την πιο δημοφιλή μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του προσώπου και του σώματος μας.

H Νατάσα Μπρεζάτη (για όσους δεν γνωρίζετε την beauty guru μου) στα 17 της έφυγε από την Ελλάδα με σκοπό να αποκτήσει το International Baccalaureate στην Ελβετία. Σπούδασε ΜΜΕ στο κρατικό πανεπιστήμιο του Fribourg της Ελβετίας και ενώ ειδικεύεται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία, το “μικρόβιο” για τον κόσμο της ομορφιάς εξακολουθεί να υπάρχει. Η μητέρα της, δραστηριοποιούνταν σ’ αυτόν διαθέτοντας ένα από τα γνωστότερα Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής στην Αθήνα. Έτσι, παράλληλα με το Πανεπιστήμιο παρακολουθεί σπουδές Φυσικοθεραπείας και Αισθητικής στη φημισμένη σχολή Lachat της Γενεύης. Τα Σαββατοκύριακα της τα περνά στην κλινική La prairie, στο Montreaux της Ελβετίας, όπου διάσημοι από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις θεραπείες και τη φροντίδα των ειδικών. Παρακολουθεί, μαθαίνει, ενθουσιάζεται. 7 χρόνια αργότερα, τελειώνει τις σπουδές της στην Ελβετία και λίγο αργότερα, ξεκινά ένα νέο κύκλο σπουδών, στην Αμερική αυτή τη φορά, στο Νational Laser Institute, το ανώτατο κέντρο σπουδών Laser, στο Scottsdale του Φοίνιξ. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει το τιμόνι του New Laser Natassa Brezati, του πλέον σύγχρονου κέντρου Laser της Αθήνας κ των Βορείων Προαστίων, στο οποίο δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία με Νήματα PDO στο πρόσωπο;
Η θεραπεία με Νήματα PDO εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το αποτέλεσμα που προσφέρει θυμίζει αυτό του lifting χωρίς όμως να γίνεται χειρουργείο. Η διαδικασία πραγματοποιείται με την εισαγωγή του νήματος μέσω μικροσκοπικών βελονων, στο δέρμα όπου και παραμένει. Το πλέγμα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα οδηγεί σε σύσφιξη του δέρματος. Τα νήματα τοποθετούνται είτε κάθετα είτε οριζόντια είτε σε πλέγμα, ανάλογα με την περιοχή του προσώπου. Τα Νήματα PDO είναι απορροφήσιμα από τον οργανισμό.

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος;
Άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών. Άτομα με χαλάρωση ή απώλεια όγκου στο πρόσωπο. Άτομα με αλλοιώσεις των χαρακτηριστικών του προσώπου. Άτομα με φωτογηρασμένο δέρμα και χαλάρωση, και φυσικά Άτομα με δέρμα που σπάει εύκολα.

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να υποβληθώ στη θεραπεία;
Η θεραπεία με νήματα μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχουν επιπλοκές ή παρενέργειες με την εφαρμογή Νημάτων PDO;
Το PDO χρησιμοποιείται κυρίως στη χειρουργική ιατρική για τη συρραφή των τραυμάτων. Πλέον όμως, χρησιμοποιείται πολύ και στο κομμάτι της αισθητικής κοσμετολογίας. Εφόσον, η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό δεν υπάρχουν επιπλοκές και ως παρενέργεια θεωρούνται μικρές- χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο- μελανιές μετά την εφαρμογή για μικρό διάστημα.

It’s good to know:

Η θεραπεία δεν ενδείκνυται και δεν εφαρμόζεται σε άτομα 18 ετών και κάτω, σε εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν, σε άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα, χρόνιες φλεγμονές του δέρματος ή έχουν αλλεργία στο υλικό της θεραπείας.

Δράσεις και Αποτέλεσμα Νημάτων PDO
Τα νήματα PDO έχουν 3 βασικές δράσεις για τις οποίες ξεχωρίζουν:

Προκαλούν σύνθεση κολλαγόνου
Προκαλούν διέγερση των ινών ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέως
Βοηθούν στη μείωση της χαλάρωσης

 

Η θεραπεία είναι αναίμακτη και ανώδυνη. Το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή νημάτων PDO δεν είναι άμεσα ορατό. Σε πρώτη φάση μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα του προσώπου είναι φανερά αναζωογονημένη ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι φανερό 2,5- 3 μήνες μετά. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται συνήθως μία φορά το χρόνο. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

New Laser: Λακωνίας 24 15122, Μαρούσι, τηλέφωνο: 21 0805 0877

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons