ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα τσούγκρισμα ευχές από την Καίτη Ταζεδάκη!

Την θυμάμαι να κατηφορίζει την Δημοκρίτου και η πορσελάνινη επιδερμίδα της να τονίζεται από το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν της, πλαισιωμένη πάντα από μία πλούσια χαίτη-πυρκαγιά.
Περίτεχνα λουλούδια από χρυσό, ολόκληρα μπουμπούκια που δημιουργήθηκαν από τις εμπνεύσεις της φύσης και από το ταλέντο της γνωστής σχεδιάστριας κοσμημάτων, και που σύσσωμη η κοσμική Αθήνα προμηθευόταν φανατικά από το “Πετράδι” της. Το “Πετράδι” ήταν άλλωστε ο απόλυτος τόπος συνάντησης της crème de la crème της κοινωνικής ζωής της πρωτεύουσας.

Η Καίτη Ταζεδάκη, μία από τις πιο εμβληματικές εκπροσώπους της “παλιάς καλής Αθήνας”, παραμένει συγχρόνως “η πιο αισιόδοξη έφηβη της”, μιας και η αέναη δημιουργία δεν την αφήνει να μεγαλώσει, δεν της το επιτρέπει καν. Μία γυναίκα όλο ευγένεια και φινέτσα.
Αμαλία Μεγαπάνου, Σοράγια, Kατερίνα Τόγια, Κατερίνα Τερζοπούλου, Όλγα Μπορνόζη, Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, Φύλλις Αλεξανδροπούλου Νικολαίδου, Ζωή Λάσκαρη, είναι μερικές από τις πιστές πελάτισσες της, ενώ τα περίτεχνα κηροπήγια-κοσμήματα της, έχουν βρει την πιο περίοπτη θέση τους στα πιο κομψά σπίτια της Αθήνας.
Η Καίτη Ταζεδάκη σχεδιάζει ειδικές συλλογές για το Μουσείο Μπενάκη και για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ από φύση αισιόδοξη δεν παύει ποτέ να εύχεται και να ελπίζει στο ακόμα καλύτερο αύριο.

Για το 20121 σχεδιάζει “ένα τσούγκρισμα ευχές!” όπως μου λέει με την χαρακτηριστική βαθιά φωνή της “ένα τσούγκρισμα ευχές, ένα μοναδικό “δώρο αισιοδοξίας” όχι μόνο για να προσφέρουμε για τη νέα χρονιά αλλά και για δώρο γενεθλίων, για μία επέτειο, για ονομαστικές γιορτές”. Το Γούρι της Καίτης Ταζεδάκη, μπορούμε να το παραγγείλουμε εδώ, και με την ευχή όλων, η αισιόδοξη φύση της να φέρει σε όλους μας το γούρι που περιμένουμε για τη νέα Χρονιά!

error: Content is protected !!