ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα φορτηγό αγάπης για την Κεφαλονιά! Και μετά, και άλλο ένα, και άλλο…Διαδώστε το!!!

To διάβασα στο προφίλ της φίλης μου, της Ισμήνης Μουσκέτα στο facebook…

“Για όσους ενδιαφέρονται να στείλουν ό,τι μπορούν στους συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά…Επειδή κι εγώ ήθελα να στείλω κάποια πράγματα και δεν ήξερα το πως…Η εταιρεία ΩΚΥΑΛΟΣ θα στείλει με δικά της έξοδα ένα μεγάλο φορτηγό διεθνών μεταφορών στην Κεφαλονιά! Τα γραφεία της βρίσκονται 5 λεπτά από την Κηφισιά…
Βοηθήστε μας να γεμίσουμε τουλάχιστον ένα φορτηγό όσο γίνεται γρηγορότερα λόγω του κρύου που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Προωθείστε αυτό το μήνυμα, για οποιαδήποτε πληροφορία Inbox me!”

1743509_587631977985798_797315137_n

Και φυσικά, της έστειλα αμέσως μήνυμα! Που, πως, πότε; “Τώρα!”, “Εύκολα!”

seism2-thumb-large

Θέλουμε να μαζέψουμε το συντομότερο κλινοσκεπάσματα, νερό και τρόφιμα που συντηρούνται εκτός ψυγείου. Αυτό ξεκίνησε σήμερα πού ήθελα να στείλω κάποια πράγματα και δεν υπήρχε τρόπος να σταλούν. Ζήτησα από την Okialos Transport να μας δώσει ένα φορτηγό και έτσι μου είπαν να κανονίσω με τις φίλες μου, τους γνωστούς μου, και με άλλους φορείς ό,τι έχουμε να στείλουμε και να μας το κάνουν δώρο στέλνοντας το με δικά τους έξοδα!

Η διεύθυνση είναι Ιβίσκου 8. Αν στρίψει κανείς στην έξοδο της Εθνικής Οδού που πάει προς Θρακομακεδόνες και Ολυμπιακό Χωριό είναι στην Λεωφόρο Κύμης. Στο δεύτερο φανάρι αριστερά βρίσκεται η εταιρεία στο δεξί μας χέρι. Υπάρχει 24ωρη φύλαξη.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 2402611 & 210 2402660.

Τώρα, μπορούμε όλοι!

error: Content is protected !!