ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Fay's Friends Discount Coupon: G43893!

Greek4chic looooves fayscontrol!!! Και σίγουρα fayscontrol loooves greek4chic!!!!

gree4chick stationary

Και φτιάξαμε και “group” και το ονομάσαμε “Fay’s Friends”! Και μέσα σε μία σειρά προνομίων που θα έχουν οι φίλοι μου, ξεκινάμε με το “Fay’s Friends Discount Coupon”! Σημειώστε το σε ατζέντες, σε κινητά, σε post it, μην το ξεχάσετε: G43893
Ο μαγικός αριθμός ο οποίος θα σας επιτρέψει, κατά το check out της παραγγελίας σας από το αγαπημένο eshop που διαθέτει αποκλειστικά δημιουργίες από Έλληνες σχεδιαστές, να συμπληρώνετε τον συγκεκριμένο κωδικό, και να κερδίζετε παραπάνω έκπτωση στις ήδη εκπτωτικές τιμές του καταστήματος! Η ακόμη πιο μειωμένη τιμή αποκλειστικά για τους “Fay’s Friends” θα εμφανίζεται αμέσως μπροστά σας…Yupi!!!!!
Και αν υπάρχει τέτοια προσφορά για τους φίλους μου, υπάρχει και για μένα…Και την εκμεταλλεύτηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με έξυπνο shopping -αυτό που πρέπει να κάνουμε κατά την διάρκεια των εκπτώσεων-δηλαδή με κομμάτια διαχρονικά, που μπορούμε να τα φορέσουμε με 1000&2 διαφορετικούς τρόπους και συνδυασμούς! Και μην ξεχνάτε, όταν μπείτε στα links των ρούχων που σας ενδιαφέρουν, μην κοιτάξετε τις τιμές, εσείς είστε…“Fay’s Friends”!
Enjoy your shopping, “Fay’s Friends” stay online, τα προνόμια συνεχίζονται…
xxx

error: Content is protected !!